Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Westfall & Grand

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Mads Westfall og Lars Grand har kæmpe succes både som solister og i deres fælles viseorkester Halfdanskerne, og de får ros for deres musikalitet, stærke stemmer og sceniske udstråling. Nu har de dannet duoen WESTFALL & GRAND, hvor de stille op med et bredt og populært repertoire og leverer et unikt og målrettet show, der med garanti vil vække begejstring.

Læs mere...

Mere om Westfall & Grand

Der er ikke mange danske musikere, der spiller så mange koncerter, som Mads Westfall og Lars Grand gør. Og det er der en god grund til. De to er nemlig blandt landets førende trubadurer og spillemænd, og både som sangskrivere, med deres respektive soloshows og i det fælles viseorkester Halfdanskerne oplever de kæmpe succes med fine anmeldelser, airplay på DR, fulde huse og stående ovationer i hele landet.

Nu kan de også bestilles som duo. Med Mads på guitar, Lars på harmonika og to fantastiske og meget forskellige stemmer, der både kan levere flotte fortolkninger hver for sig og synge sammen i smukke harmonier, udgør de et kompakt og levende orkester, som passer ind alle vegne.

De to trubadurer har samlet et stort fælles repertoire af kendte sange, og med deres mangeårige erfaring som entertainere og legendariske evne til at føle sig ind på festen rammer de lige præcis det, publikum efterspørger. Fra højskolesange til internationale rockklassikere, fra sange fra jukeboksen til hits fra 70´erne, og fra Nyhavnsviser til julemelodier.

Den store fleksibilitet betyder, at Westfall & Grand er det oplagte valg til alt fra receptioner, over fester i firmaer og institutioner til fødselsdage, bryllupper og koncerter på spillesteder, restauranter og alle andre steder, hvor vellydende og folkelig musik af høj kvalitet er på sin plads.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Westfall & Grand: 5.0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

5

Jeg synes, det var en rigtig god underholdning.

Anmeldt af Lise Christensen d. 15. november 2018
5
1
5

Totalt nærvær og topprofessionelt

Bragende gode musikere, totalt veloplagte og nærværende samt evnede lynhurtigt at læse publikum og dermed opnå en tæt kontakt og dialog. Min varmeste anbefaling.

Anmeldt af Charlotte Søllner Hernø d. 14. maj 2018

Kontakt Westfall & Grand

Kontakt Westfall & Grand via formularen her, så vil Westfall & Grand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Dagen før
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/4485/Dagen_F__r-M1.mp3
  2. 00:00 Så længe jeg lever
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/4486/Sa___l__nge_jeg-M1.mp3