Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, evne til at tilpasse sig enhver lejlighed og en stor portion humor giver de garanti for en oplevelse, der er helt i top. Harmonika, guitar og to stærke stemmer udgør et helt orkester, som både er perfekt til koncerter, foreningsarrangementer, firma- og privatfester og alle andre lejligheder.

Læs mere...

Mere om WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

Mads Westfall & Lars Grand kender hinanden fra Danmarks bedste viseorkester Halfdanskerne, som de dannede kort efter at de mødtes første gang i 2008. Trioen spiller masser af koncerter med deres musikalske show i hele landet, mødes alle vegne med fulde huse og stående ovationer, og har udgivet 5 populære albums, der alle er blevet spillet i DR. I 2016 fik Mads og Lars lyst til også at spille alle de sange fra den fælles sangskat, som ligger udenfor Halfdanskernes vise-repertoire, og dannede duoen WESTFALL & GRAND, som snart fik kæmpe succes med et mere improviseret og fleksibelt show, og udgav to singler og musikvideoer. Ved siden af de mange fælles koncerter optræder de begge som solister og med deres egne backing-bands, og har udgivet en lang række selvskrevne sange og albums. Men i WESTFALL & GRAND er det de kendte sange fra den fælles musikalske arv, der er i centrum.

WESTFALL & GRAND har et kæmpe repertoire af udenlandske og især danske klassikere, som de fremfører med deres karakteristiske energi, nærvær og humor. Her er nogle eksempler på de sange og kunstnere, de fortolker:

Så længe jeg lever – John Mogensen
Se Venedig og dø – Lone Kellerman
Susanne, Birgitte og Hanne – Otto Brandenburg
Dagen før – Kim Larsen
Kald det kærlighed – Lars Lilholt
I en lille båd der gynger – Bamses Venner
Åh babe kom med et bud – Preben Kaas
The Wild Rover – The Dubliners
Sommer i Europa – Rasmus Nøhr
Vuffelivov – Shu-bi-dua
Deleilah – Tom Jones
Superlove - Malurt
Hjemmebrænderiet – De gyldne løver
Når lygterne tændes – Four Jacks
Visen om de tre musikanter – Kurt Ravn

Kontakt WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

Kontakt WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange via formularen her, så vil WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.