WESTFALL & GRAND

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

WESTFALL & GRAND

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

efter aftale

Profil

Skal I holde fest med kulørte lamper, ternede duge og autentisk stemning? Vil I synge med på alle klassikerne fra Giro 413 og bodegaens jukebox? Eller ønsker I bare en top-professionel optræden med to rutinerede entertainere, der med harmonika, guitar og to stærke stemmer udgør et helt orkester, og blender perfekt ind i ethvert arrangement? Så skal I hyre WESTFALL & GRAND - den dynamiske duo, som garanterer et succesfuldt indslag med musik og spas fra øverste hylde.

Mads Westfall & Lars Grand kender hinanden fra Danmarks bedste viseorkester Halfdanskerne, som de dannede kort efter at de mødtes første gang i 2008. Trioen spiller masser af koncerter med deres musikalske show i hele landet, mødes alle vegne med fulde huse og stående ovationer, og har udgivet 5 populære albums, der alle er blevet spillet i DR. I 2016 fik Mads og Lars lyst til også at spille alle de sange fra den fælles sangskat, som ligger udenfor Halfdanskernes vise-repertoire, og dannede duoen WESTFALL & GRAND, som snart fik kæmpe succes med et mere improviseret og fleksibelt show, og udgav to singler og musikvideoer. Ved siden af de mange fælles koncerter optræder de begge som solister og med deres egne backing-bands, og har udgivet en lang række selvskrevne sange og albums. Men i WESTFALL & GRAND er det de kendte sange fra den fælles musikalske arv, der er i centrum.

WESTFALL & GRAND har et kæmpe repertoire af udenlandske og især danske klassikere, som de fremfører med deres karakteristiske energi, nærvær og humor. Her er nogle eksempler på de sange og kunstnere, de fortolker:

Så længe jeg lever – John Mogensen
Se Venedig og dø – Lone Kellerman
Susanne, Birgitte og Hanne – Otto Brandenburg
Dagen før – Kim Larsen
Kald det kærlighed – Lars Lilholt
I en lille båd der gynger – Bamses Venner
Åh babe kom med et bud – Preben Kaas
The Wild Rover – The Dubliners
Sommer i Europa – Rasmus Nøhr
Vuffelivov – Shu-bi-dua
Deleilah – Tom Jones
Superlove - Malurt
Hjemmebrænderiet – De gyldne løver
Danse i måneskin - Trine Dyrholm
Kvinde min - Gasolin

Kontakt WESTFALL & GRAND

Kontakt WESTFALL & GRAND via formularen her, så vil WESTFALL & GRAND vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.