What If

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

1x45 min eller 2x 45 min, ekstra sæt kan dog leveres mod betaling

Profil

WHAT IF spiller velklingende vokal-jazz på højt niveau og vil kunne underholde til alle typer arrangementer da vi både spiller loungejazz, swingjazz og latinjazz. Mette Speich står forrest og leverer en virkelig dejlig vokal backet af 4 særdeles kompetente musikere.

WHAT IF har spillet sammen i flere år og spiller både egne numre og standards i spændende arrangementer. Mette Speich brænder igennem med sin fine vokal og tolkning af egne og standard numre. Hun er backet op af fire særdeles kompetente musikere med Nils Raae på piano, Eric Stengaard på sax, Gert Østergaard på trommer og Henrik Mathiassen på kontrabas, alle med en solid fortid i det Københavnske jazzmiljø. Mette Speich har desuden udgivet to soloalbum, Lazy afternoon og Late bloomer med både egne sange og standard jazz med et meget fornemt hold af musikere. De kan begge høres på Spotify og Tinder.

Videoklip


Kontakt What If

Kontakt What If via formularen her, så vil What If vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.