Zarp Impro Comedy

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Zarp Impro Comedy

Prisniveau

Kr. 6.000 - 30.000

Hjemby

Varighed

15-45 minutter

Profil

'Zarp Impro' leverer publikumsinvolverende underholdning, der via improvisation mixer det bedste teater og stand up.
Vi er fleksible i tid og pris, så det kan altid tilpasses jeres arrangement.

De har haft stor succes med at optræde på skoler og gymnasier, men har også store erfaringer med konfirmationer og julefrokoster. Deres specifikke underholdningsform formår at ramme et bredt publikum.

'Zarp Impro' tilbyder landets bedste improshows, der er 100% tilpasset dit arrangement og budget.
Martin Winther-Zarp samarbejder med landets bedste improkomikere, så vi har altid mulighed for at stille med et produkt, der passer til dit arrangement. Med udgangspunkt i publikums bud improviserer vi scener, historier og karakterer. Showet er altid specialdesignet til jeres virksomhed eller arrangement, da vi bruger de informationer I sender til at skabe et unik show.

Vores ensemble dækker landet bedste og mest erfarne hold af improkomikere, som leverer shows i topklasse.
Afhængig af jeres arrangement sender vi 2-6 spillere, der udfører et publikumsinvolverende Impro Comedy Show, hvor intet er forbedret og alt bliver skabt via bud fra det aktuelle publikum.

Det er en sjov og anderledes underholdning, som uden tvivl vil give alle tilskuere en skøn oplevelse.
Det er et godt alternativ til stand-up, som rammer bredere og tager udgangspunkt i f.eks. konfirmanden, gæsterne, fødselaren osv.

Vi har stor erfaren med firmafester, konfirmationer og gymnasier, som alle har været meget tilfredse med vores uhyre morsomme shows.

''JEG VAR FLAD AF GRIN! Aldrig har jeg grint så meget. Specielt fordi det var impro. Det eneste jeg har set er stand up i TV'et. Martin Zarp vil helt klart blive anbefalet til mine venner.'' - Elev fra Blåkilde Efterskole

Kontakt Zarp Impro Comedy

Kontakt Zarp Impro Comedy via formularen her, så vil Zarp Impro Comedy vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.