Find 60'er band i Sønderjylland her

4.8

Sophie Caroline & the Ra-Ra-Coons!

Sophie Caroline & the Ra-Ra-Coons! spiller rock 'n' roll/oldies fra 50'erne og 60'erne - musik af bl.a. Buddy Holly, Beatles, Dolly Parton, Beach B...

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.8

TIDALS

60`ER MUSIKKEN LEVER
Der er dømt ægte 60´er og 70´er stemning, når Tidals spiller alle de gode, gamle melodier fra dengang Elvis var dreng og Kim...

Kategori
Hjemby
Ribe
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.500
Vis kunstnerprofil

THE NOVALINS

LIVEMUSIK - FEST OG GLÆDE - SÅ ER DET NÅR THE NOVALINS SPILLER TIL DIN FEST.

THE NOVALINS SPILLER, IØREFALDENDE, DANSEVENLIG POP, ROCK, m. m....

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Creedence Clearwater Repeated

DANMARKS MEST ORIGINALE CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL KOPIBAND!

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

From Us To You - Beatles Tribute

From Us To You- Beatles Tribute er et band der respektfuldt låner The Beatles største klassikere og dygtigt gengiver sangene. Med dette band til lå...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der leder efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...