Anni Filt

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 8 dage

Anni Filt

Prisniveau

Kr. 2.500 - 3.000

Hjemby

Varighed

Op til 2 x 45 min.

Profil

Amerikansk country, danske viser og sange, musikalske foredrag. Har udgivet 13 country CD'er, indspillet i Nashville, Tennessee og 2 danske CD. Har sunget, spillet og skrevet musik i 29 år. Kan også bruges som et indslag i en fest. Ved større arrangementer har jeg et 5-mands band. Privatfester, klubber, foreninger, temafester, byfester - jeg synger til det hele.

COUNTRYSANGEREN

Contrygenren står Anni Filts hjerte meget nært og med hende er du garanteret en stemme og en sound, der giver dig "the feeling of country".
Siden Anni Filt startede sin karriere som countrysanger/sangskriver i midten af 80'erne, har hun udgivet en lang række CD'er. De fleste er indspillet i countrymusikkens Mekka - Nashville. TN - i samarbejde med den verdensberømte mundharpespiller Charlie McCoy samt produceren og multimusikeren Mike Headrick.
Anni Filt optræder som solist med musik fra hendes mange CD'er. Hun synger egne numre samt sange af bl.a. Lynn Anderson, Dolly Parton, Billie Joe Spears, Shania Twain, Elvis Presley, Patsy Cline, Willie Nelson og mange, mange flere. Et repertoire, der spænder fra den tradionelle US-country til den iørefaldende popsang over den stemningsfulde ballade og til de hurtige honky tonk numre.
Anni Filt har turneret i ind- og udland og har igennem årene modtaget en række priser.

VISESANGEREN

Hvis du har lyst til masser af ægte, nostalgiske og kære gamle danske sange, så skal du bestille visesangeren Anni Filt. Hun møder op med sangbøger med 78 danske sange og viser fra det seneste halve århundrede og sikrer dig en rigtig ønskekoncert.
Der er lagt op til et par festlige og fornøjelige timer, en glad syng-med stund, som du er med til at bestemme indholdet af. Nostalgien og tonerne fra forgangne tider vil brede sig i lokalet.
Repertoiret indeholder bl.a. sange af Liva Weel, Karen Jønsson, Pia Raug, Eva Madsen, Otto Brandenburg, Lars Lilholt, Gustav Winckler, Bamse og mange flere.

FOREDRAGSHOLDEREN

Foredrag: Fra Skovby til Nashville
Anni Filts vej mod en karriere som countrysanger/sangskriver har på mange måder været lang og trang.
Som 20-årig fik hun konstateret leddegigt, en hård dom i en ung alder. Drømmen om en karriere som sangerinde kunne være brast. Mange sagde: "Det klarer du aldrig", men viljen vandt, gå-på-modet sejrede. Efter 10 år lykkedes det alligevel og i 1986 udkom hendes første single.
Det er alle disse kampe og sejre, Anni Filt fortæller om i foredraget. Et foredrag om livsglæde og mod, om at turde afprøve grænser mod alle odds. Et foredrag fyldt med humor, varme og krydret med en masse dejlige countrysange.

ANNI FILT BAND

Forrygende og festlig countrymusik.
Med hele 3 forsangere har ANNI FILT BAND en utrolig bred og afvekslende lyd - med mange flotte duetter.
Vores repertoire er bredt og varieret - med masser af numre med gang i - men også med plads til de smukke ballader. Repertoiret spænder fra de kendte sange med Dolly Parton, Patsy Cline, Willie Nelson og Johnny Cash til de mere moderne Dwight Yokam, Patty Loveless og Vince Gill - for lige at nævne nogle - stilsikkert blandet med Annies egne sange.
Altid med den gode melodi og tekst i højsæde og spillet med stor respekt for countrygenren.
ANNI FILT BAND kan engageres til temafester, firmafester, privatfester, byfester og markeder. Intet er for stort - eller for lille. Vores supermusikalske pianist kan bestilles til at underholde med dinnermusik under middagen og kan akkompagnere eventuelle lejlighedssange.

Kontakt Anni Filt

Kontakt Anni Filt via formularen her, så vil Anni Filt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.