Ballonunderholdning for voksne

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Ballonunderholdning for voksne

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Varighed

45-60 min

Profil

Har du oplevet en 60 års fødselsdag eller en lille firmafest, der godt kunne bruge noget underholdning, men hvor budgettet ikke tillader det?
Vores ballonworkshop kan være det der savnes. Prisen er 2500.- for op til 25 deltagere. 1 times underholdning alle kan være med i.

Vores workshop eller underholdning består af lidt undervisning til at starte med, der efter en konkurrence hvor I skal bruge det I har lært. Til sidst en hold konkurrence der tester samarbejde og hvad man har lært med ballonerne.
Det er sjovt, anderledes, alle er aktive og alle kan være med uanset fysisk form. De eneste vi har set trække sig, er dem der måtte være bange for balloner.

Vi medbringer balloner, pumper og en lille højtaler så alle kan høre os. Vi har 35 ballonmænd over hele landet, der er uddannet i at stå for denne underholdning.

Første gang vi lavede dette koncept var for IBM, der havde en større konference. Efter en hel dag med undervisning, var deltagerne trætte i hovedet og da vi kommer ind med balloner og to undervisere, er de ikke begejstrede. Efter vi havde været i gang i en time, og skulle takke af, var det svært at få taget balloner og pumper fra deltagerne. Der er ingen tvivl om at de havde mange livlige samtaler over middagen.

Dette koncept med aktiv underholdning, er rigtig godt både som icebreaker til noget hvor folk skal lære hinanden at kende, eller når kreativiteten skal motioneres.

Se vores video for at få en føling af hvad vi laver.

Kontakt Ballonunderholdning for voksne

Kontakt Ballonunderholdning for voksne via formularen her, så vil Ballonunderholdning for voksne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.