Find bluesband i Jylland her

Black Cat Blues Band

Bluesband med egenfortolkninger af kunstnere som B.B. King, Robben Ford, Stevie Ray Vaughan, Keb Mo, Eric Clapton og mange andre.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Red House / Jimi Hendrix Experiment

RED HOUSE bevæger sig i hele Jimi Hendrix' Univers. "Guitar Hero!!!! This man is a God on Guitar" From Ny Vestergade 58, Aarhus Citat: Fotograf Jac...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Blue Coffee

Blue Coffee spiller guitarbaseret blues og blusrock

Hjemby
Ikast
Vis kunstnerprofil

Bruuns Blues Band

Bruuns Blues Band spiller traditionel blues, i vores egne fortolkninger. Vi spiller til koncerter, fester, MC Træf og klubber.

Bruuns Blues Ban...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

De sorte toner

De sorte toner er autentisk bluesmusik fra 1920'erne og frem til omkring 80'erne. Du møder bl.a. sange af Robert Johnson, Elmore James og Blind Bla...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

NOLA FOUR

Det helt rigtige dansable New Orleans festmusik!

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Big O & The Blue Quarters

Vi er et autentisk, høj-enerigisk "godt sammen tømret," relativt ungt, bluesband, der trækker på de helt gamle knas tørre sump-rødder. Vi har egne ...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Mojoes

Mangler du en fest, vil Vi gerne bidrage til at dette kan opnås, og at alle bliver underholdt med lækker dejlig blues/soul/rock/jazz og lækre vibes.

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Rosedale Bluesband

Velkommen til Rosedale Bluesband. Vi er 3 modne gutter som spiller blues inspireret af forskellige perioder i bluesmusikkens historie. Vi har samme...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, der leder efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...