Bomles Venner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Bomles Venner

Prisniveau

Kr. 18.000 - 35.000

Hjemby

Varighed

2 x 60 eller 3 x 45 min

Profil

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

Du tror det er løgn - Danmarks bedste Bamse band

”Go’ daw, do – ve’ du dans mæ mig?”

Venner kom og se hvorfor Louise går til bal endnu engang, sammen med Bamsefar Knud Volleborg og Alice .

Bomles Venner er et meget fokuseret og velspillende koncept band med repertoiret forankret i de mange hits som Bamses Venner, gennem tiden, begavede den danske sangskat med.

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

Danmarks bedste og ældste Bamse-kopiband!

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med. Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner!

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse repertoire, og forsangeren både ligner og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange.Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer.

Bomles Venner har spillet på festivaler, Open Air og byfester i hele landet, hvilket har givet bandet god erfaring med at spille for et veloplagt publikum. Med Bomles Venner er der garanteret fællessang og god stemning!

Kontakt Bomles Venner

Kontakt Bomles Venner via formularen her, så vil Bomles Venner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.