Børn og unge i Jylland

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver også fastlagt her. Efter du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets emne spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer på jagt efter fuldendt underholdning & musik kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge i Jylland, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...