Book foredragsholder tæt på København med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Vi er netop én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og tilhørere, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det givne emne. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af spændende emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, der søger efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær København, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...