Den glade Julemand

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Den glade Julemand

Prisniveau

Kr. 2.000

Hjemby

Varighed

15 min. optil 60 min. indhent tilbud

Profil

Den Glade Julemand. Jeg kommer gerne til Byens juletræstænding, firmaets eller foreningens julefest, i butikscentret, på gågaden, i børnehaven, på skolen, på julemessen eller andre steder, hvor der skal spredes ægte og varm julestemning.

Nyhed ! Nu med lydanlæg med indspillet musik til dans om juletræ osv.

Jeg kan Tænde byens juletræ. Danse om juletræ, tage imod ønskesedler, uddele godter, læse julehistorier, tage fotos med børnene til julekort - Juletræsfest eller andre julerier, der passer helt præcist til jeres julearrangement.
Forskellige muligheder :
1 Julemanden. 2 Julemand og Nissemor. 3 Julemand + Nissepige eller dreng 4 Nyhed Julemand incl. sæbebobleshow.

Husk blot at den 24. december er jeg travlt optaget med at dele gaver ud til alle de artige børn kan dog. bookes til kl. 17 denne dag (Kun på Vestsjælland)
-----
Anmeldelse fra Børnehuset Ved Noret:

Vi havde lørdag d. 2. december besøg af Julemanden (Briano), julemor og en drillenisse ved vores årlige familejuletræsfest i vores integrerede institution Børnehuset ved Noret.

Det blev til et utroligt dejlig genhør med nogle af de gamle juleklassikere, så som ”Jeg gik mig over sø og land”, ”Rudolf med den røde tud”, og ikke mindst ”Jeg kan en kalendersang”.

Forældre og børn hyggede sig også med julemandsfamilien rundt om juletræet, mens der blev sunget flere julesange.

Og køen til julefotograferingen med julemanden var rigtig lang, men hvem ville ikke ønske at blive foreviget med denne flotte julemandsfamilie☺?

Børn, forældre og personale takker julemanden og hans familie for nogle dejlige hyggelige juleminder.

På vegne af forældrebestyrelse og personale

Britta Christensen
Daginstitutionsleder
Børnehuset Ved Noret, Korsør

Kontakt Den glade Julemand

Kontakt Den glade Julemand via formularen her, så vil Den glade Julemand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.