Blues Buddies

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Blues Buddies

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

3 x 45 min 2 x 80 min 1 x 160 min

Profil

Bruuns Blues Band spiller traditionel blues, i vores egne fortolkninger. Vi spiller til koncerter, fester, MC Træf og klubber.

Bruuns Blues Band er et rutineret orkester med mange års erfaring både som band og som musikere.

Vi har spillet til Horsens Bluesfestival adskellige gange, ligesom vi har været fast inventar på den lokale bluesscene gennem mange år.

Vi spiller til koncerter, fester, MC Træf m.m.

Bruuns Blues Band har mange år på bagen og har spillet på bluesfestivaller, foreninger, spillesteder bl.a. på ”Blusen” på Skanderborg Festival. Bandet er sammensat af rutinerede musikere med over 25 års erfaring som livemusikere
Bruuns Blues Band er formet omkring 4 erfarne musikere med rødder i det Østjyske Bluesmiljø.
Et tilfældigt møde i 2005 til et jamarrangement udviklede sig efterhånden til det Bruuns Blues Band der i dag er kendt for deres energiske og medrivende koncerter!

Erfaring, spilleglæde og hårdt arbejde på scenen kendetegner Bruuns Blues band

Strat´Blues med Keyboard og Leslie giver bandet de soloér der kendetegner de forskellige stilarter indenfor blues. Tilsat Lars Haugsbyrdt´s energi og fyldige stemme, er der ingen bluesnumre der ikke kan fortolkes.

En stabil og tung rytmesektion spiller op til solopræstationer ad libitum. Der gives masser af plads, og der spilles op til nye limits fra gang til gang.

Bruuns Blues Band fortolker blues fra de mest følsomme numre til blues rock numre. Vi forsøger at vælge vores numre så vi har en stor bredde i både dynamik og intensitet.
Inspirationen findes fra kunstnere som BB King, Clapton, Bonnamassa, Trout, Poppa Chubby, Stevie Ray Vaughn og mange andre. Bagkataloget tæller op til 100 numre.

Stilen er tight, swingende og dynamisk. Inspireret af både klassikere til de nyeste bluesnavne i bandets egne fortolkninger.

Kontakt Blues Buddies

Kontakt Blues Buddies via formularen her, så vil Blues Buddies vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.