Find bryllupssanger i Sønderjylland her

5.0

Signe Stæhr

Mangler I en sangerinde til at give en helt unik oplevelse og stemning til jeres fest? Jeg er konservatorieuddannet sangerinde og har over 10 års e...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Annemette Hess

Solosang til brylluppet, eller underholdning i ½ time til sølvbryllup, samt alt hvad der ligger der imellem..
Stor udstråling, god fortolkning og ...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anna Klinkby

Mit navn er Anna, jeg er konservatorieuddannet sanger og jeg lever af at undervise i sang og stemmetræning, klaver, arrangere musik for vokalgruppe...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Laila Baltser

Musik og sang fra hjertet til jeres arrangement.
Til jer der ønsker ekstra krydderi, som prikken over I èt på jeres særlige dag.

...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, hvor du finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at danskere, der søger efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...