Anna Rosengren

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Anna Rosengren

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra en enkelt sang op til en hel eften

Profil

Anna er en konservatorieuddannet og erfaren sangerinde, der står klar til at levere lige det, der er brug for, for at gøre din dag til noget særligt. Så hvis du står og mangler en smuk sang til en særlig begivenhed eller leder efter et band, der kan få dine gæster ud på dansegulvet, så kan du finde det her.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Anna Rosengren

Jeg har en bachelor fra Musikkonservatoriet i Odense i rytmisk sang og en kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Fra en meget tidlig alder har jeg sunget og spillet klaver. Jeg er vokset op i en familie, der stort set kun består af musikere, og musikken har derfor altid spillet en stor rolle i mit liv. Det betyder meget for mig at kunne dele min glæde ved musikken med andre, og røre folk med min sang. Netop det kommer også til udtryk, når jeg optræder.

Jeg tager gerne imod sangønsker og akkompagnere mig selv ved klaveret. Selvom jeg er uddannet rytmisk sangerinde, har jeg også altid sunget klassisk musik. Derfor er der også mulighed for at få opfyldt særlige ønsker i den genre.

Så hvis du drømmer om at høre din yndlingssang i kirken, have baggrundsmusik til din reception eller få sat gang i dansegulvet med fuldt band senere på aftenen, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at give dig den bedste oplevelse og en uforglemmelig dag.

Jeg håber på at høre fra jer, og forhåbentlig være med til at gøre jeres dag lige så fantastisk, som I har drømt om.

Herunder et udpluk af mit repetoire, som kan bruges til inspiration. Du er også meget velkommen til at sende mig et ønske til en bestemt sang.

Hjem - Sanne Salomonsen
Your Song – Elton John
Du er - News
Säg Det Igen - Lisa Nilsson
All Of Me - John Legend

Lyse Nætter - Alberte Winding
Forårsdag - Anne Linnet

I Get To Love You - Ruelle

Yellow - Coldplay
Fields Of Gold - Sting / Eva Cassidy
Someone Like You - Van Morrison
When You Tell The World You're Mine - Björn Skifs & Agnes
Tag Mit Hjerte – Tekst: Tove Ditlevsen
Perfect - Ed Sheeran
You've Got A Friend – Carole King

Górecki - Lamb
Fuld Af Nattens Stjerner - Lis Sørensen

Overgir’ Mig Langsomt - Mads Langer
Just The Way You Are - Bruno Mars
From This Moment - Shania Twain
A Thousand Years - Christina Perri
Fix You - Coldplay

Kontakt Anna Rosengren

Kontakt Anna Rosengren via formularen her, så vil Anna Rosengren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.