Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Anna Rosengren

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra en enkelt sang op til en hel eften

Profil

Anna er en konservatorieuddannet, ung og meget erfaren sangerinde, der står klar til at levere lige det der er brug for, for at gøre din/jeres dag til noget særligt. Så hvis du står og mangler en smuk sang til en særlig begivenhed, eller leder efter et band, der kan få dine gæster ud på dansegulvet, så kan du i hvert fald finde det her!

Læs mere...

Mere om Anna Rosengren

Jeg har en bachelor fra Musikkonservatoriet 2016, hvor jeg er uddannet rytmisk sangerinde. Fra en meget tidlig alder har jeg sunget og spillet klaver, og jeg er vokset op i en familie, der stort set kun består af musikere. Musik betyder alt for mig, og det kommer også til udtryk når jeg optræder, hvilket jeg har gjort utallige gange til bryllupper, receptioner, fødselsdage, etc,.
Så hvis du drømmer om at høre din yndlingssang i kirken, have baggrundsmusik til din reception eller få sat gang i dansegulvet med fuldt band senere på aftenen, er det i hvert fald noget jeg kan sørge for.

Sangønsker tager jeg gerne imod, og jeg kan (desuden) akkompagnere mig selv ved klaveret. Selvom jeg er uddannet rytmisk sangerinde, har jeg også altid sunget klassisk musik. Derfor er der også mulighed for at få opfyldt særlige ønsker i den genre. Det vigtigste for mig er, at dele min glæde ved musikken med jer, og derved give jer den bedste oplevelse.

Jeg håber på at høre fra jer, og forhåbentlig være med til at gøre jeres dag ligeså fantastisk, som I har drømt om.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anna Rosengren: 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Anna var fantastisk!

Så snart musikken begyndte var der ikke et øje tørt. Meget smuk stemme og klaverspil, smilende, glad og imødekommende. Det kunne ikke have været bedre. Smukt! :)

Anmeldt af Celine Hansen d. 22. september 2019
5
1
5

Sang til bryllup

Tusind tak til Anna for en fantastisk fremførelse af "you got a friend" til min søns bryllup i lørdags. Både sang og klaverspil var i verdensklasse. Jeg kan varmt anbefale hende.

Anmeldt af Hanne Bækgård knudsen d. 6. maj 2019

Kontakt Anna Rosengren

Kontakt Anna Rosengren via formularen her, så vil Anna Rosengren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Utan Dina Andetag
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/8212/Utan_Dina_Andetag.mp3