Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Anna Rosengren

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra en enkelt sang op til en hel eften

Profil

Anna er en konservatorieuddannet erfaren sangerinde, der står klar til at levere lige det der er brug for, for at gøre din dag til noget særligt. Så hvis du står og mangler en smuk sang til en særlig begivenhed eller leder efter et band, der kan få dine gæster ud på dansegulvet, så kan du finde det her.

Læs mere...

Mere om Anna Rosengren

Jeg har en bachelor fra Musikkonservatoriet i Odense i rytmisk sang og studerer nu en kandidat på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Fra en meget tidlig alder har jeg sunget og spillet klaver. Jeg er vokset op i en familie, der stort set kun består af musikere, og musikken har derfor altid spillet en stor rolle i mit liv. Det betyder meget for mig at kunne dele min glæde ved musikken med andre, og røre folk med min sang. Netop det kommer også til udtryk, når jeg optræder.

Jeg tager gerne imod sangønsker og akkompagnere mig selv ved klaveret. Selvom jeg er uddannet rytmisk sangerinde, har jeg også altid sunget klassisk musik. Derfor er der også mulighed for at få opfyldt særlige ønsker i den genre.

Så hvis du drømmer om at høre din yndlingssang i kirken, have baggrundsmusik til din reception eller få sat gang i dansegulvet med fuldt band senere på aftenen, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at give dig den bedste oplevelse og en uforglemmelig dag.

Jeg håber på at høre fra jer og forhåbentlig være med til at gøre jeres dag lige så fantastisk, som I har drømt om.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anna Rosengren: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

En helt fantastisk oplevelse

Vi havde hyret Anna til at synge en sang i kirken til vores datter og svigersøns bryllup den 22.08.20, det var simpelthen en fantastisk oplevelse som mange af gæsterne bagefter roste til skyerne og sagde de fik gåsehud eller fugtige øjne over, mig selv incl.
Ud over at synge fantastisk er Anna en virkelig sød person som jeg havde en rigtig fin kontakt med i tiden op til arrangementet. Kan kun anbefale Anna på det varmeste.

Anmeldt af Bente Stampe d. 28. september 2020
5
1
5

Fantastisk

Anna kom og sang en sang i kirken til vores bryllup og det var intet mindre end fantastisk. Anna har den smukkeste stemme og hun formåede at synge sig ind i alle vores hjerter. Der var ikke et øje tørt.
Jeg vil klart anbefale Anna til alle

Anmeldt af Natascha Nielsen d. 14. september 2020

Kontakt Anna Rosengren

Kontakt Anna Rosengren via formularen her, så vil Anna Rosengren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Utan Dina Andetag
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaDhJIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--bf2a503061850695d50651aec6326ae68c8e4953/Utan_Dina_Andetag.mp3