Bryllupssangerinden

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Bryllupssangerinden

Prisniveau

Kr. 1.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

Op til 3 timer

Profil

Smuk og unik musikoplevelse til din fest!
Super sikker, rørende og smuk musisk udførelse af musik til særlige begivenheder!

🌸Lad mig sige det med en sang som du selv vælger, til den helt særlige person.
Jeg bliver ofte spurgt om jeg kan synge en bestemt sang til et bryllup. Ofte er det enten bruden eller gommen der kontakter mig, og det er for det meste en overraskelse for den anden. Det sker også at det er familie eller tætte venner der bestiller et betydningsfuldt indslag.
Jeg oplever altid det er en utrolig smuk overraskelse, som lige giver det sidste til oplevelsen for ikke kun brudeparret, men også for resten af festens gæster.
Jeg spiller ofte koncerter med flere andre musikere, og jeg elsker at underholde og dele ud af min kærlighed til musikken.

Jeg er uddannet på Aalborg Universitet, som musikterapeut, hvor jeg havde sang som hovedinstrument, og fik top karakterer <3
Så jeg er både optaget af det tekniske i sang udførelsen, men jeg har min dybe kærlighed til udtrykket, da jeg elsker at bevæge mennesker.
🌸Jeg synger med følelse, nærvær og stor glæde.

🌸Jeg medbringer en super erfaren guitarist, og sammen kan vi underholde med alt, fra en sang til 2-3 timers underholdning under middagen eller op til dans efter middagen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Bryllupssangerinden: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk oplevelse

Noura sang "Perfect" til vores søn og svigerdatters bryllup og stort set alle var rørt til tårer, det var magisk. Stemningen blev lettet lidt bagefter med sangen "Sweet Home Alabama", som hun også bare sang fremragende. Hun er simpelthen så sød og dygtig - stor ros herfra 🤩

Anmeldt af Anni Munch d. 20. august 2023
5
1
5

Nærværende og smukt

En dejlig oplevelse at have Noura til vores bryllup! Hun sang så smukt med stor indlevelse.

Anmeldt af Helle Neesgard d. 25. juni 2023

Kontakt Bryllupssangerinden

Kontakt Bryllupssangerinden via formularen her, så vil Bryllupssangerinden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.