Bryllupssangerinden

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Bryllupssangerinden

Prisniveau

Kr. 1.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

Op til 3 timer

Profil

Smuk og unik musikoplevelse til din fest!
Jeg er en meget indlevende sangerinde, og jeg finder altid ind til den følelse et nummer giver mig og udtrykker det.

Læs mere...

Mere om Bryllupssangerinden

🌸Lad mig sige det med en sang som du selv vælger, til den helt særlige person.
Jeg bliver ofte spurgt om jeg kan synge en bestemt sang til et bryllup. Ofte er det enten bruden eller gommen der kontakter mig, og det er for det meste en overraskelse for den anden. Det sker også at det er familie eller tætte venner der bestiller et betydningsfuldt indslag.
Jeg oplever altid det er en utrolig smuk overraskelse, som lige giver det sidste til oplevelsen for ikke kun brudeparret, men også for resten af festens gæster.
Jeg spiller ofte koncerter med flere andre musikere, og jeg elsker at underholde og dele ud af min kærlighed til musikken.

Jeg er uddannet på Aalborg Universitet, som musikterapeut, hvor jeg havde sang som hovedinstrument, og fik top karakterer <3
Så jeg er både optaget af det tekniske i sang udførelsen, men jeg har min dybe kærlighed til udtrykket, da jeg eæsler at bevæge mennekser.
🌸Jeg synger med indfølelse, nærvær og stor glæde.

🌸Jeg medbringer en super erfaren guitarist, og sammen kan vi underholde med alt, fra en sang til 2-3 timers underholdning under middagen eller op til dans efter middagen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Bryllupssangerinden: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Sang med sjæl

Jeg er meget tilfreds med at have booket bryllupssangerinden - hun sang sangen perfekt og med utrolig meget følelse. Sikke en oplevelse.

Anmeldt af Pernille Dynesen d. 15. september 2022

Kontakt Bryllupssangerinden

Kontakt Bryllupssangerinden via formularen her, så vil Bryllupssangerinden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.