Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Adam Aldridge / Bugtaler maske underholdning

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 - 30 min

Profil

Bugtaler maske underholdning med komiker Adam Aldridge er super sjov underholdning til: fødselsdagen , konfirmationen, brylluppet eller firmafesten. Showet skrives udfra stikord om gratulanterne og kan kombineres med lidt magi og komik. Adam er komiker og kan skrive en meget sjov dialog udfra jeres stikord.

Læs mere...

Mere om Adam Aldridge / Bugtaler maske underholdning

Mange års erfaring med at optræde som komiker og med bugtaler masker er jeres garanti for et sjovt og professionelt indslag. Det er en stor overraskelse for gratulanterne eller chefen når maskerne kommer på og de ikke selv kan styre hvad der siges. Adam har i 5 år været en del af comedy miljøet og optræder også som stand up komiker. Han har blandt andet været med som opvarmer da comedy Zoo var rundt i landet i 2017. Og optrådt som opvarmer for komiker Sebastian Dorset.

Kontakt Adam Aldridge / Bugtaler maske underholdning

Kontakt Adam Aldridge / Bugtaler maske underholdning via formularen her, så vil Adam Aldridge / Bugtaler maske underholdning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.