Carsten Legaard

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer + spørgsmål

Profil

Carsten Legaard fortæller levende om blockchain-teknologien og krypto-markederne, som han sammenligner med opdagelsen af dampmaskinen

Carsten Legaard er pensionist og bedstefar, far til fire og udpræget familiemenneske. Der ud over er han tidligere journalist, men det tillægger han selv ringe betydning:

Jeg har i nogle år studeret blockchain-teknologien og de nye markeder, som den åbner – kryptovalutaer, digitale paralleluniverser, decentrale finansmarkeder og nye energimarkeder. Jeg oversætter fremmedordene til dansk og sammenligner med fænomener, som du kender. Jeg fortæller dig, hvor langt udviklingen allerede er fremme, og hvorfor det kommer til at berøre enhver af os – også dem der er gået på efterløn eller pension.

Jeg giver også undervisning i investeringsværktøjer – men ikke investeringsråd!
Alle seriøse investorer og investeringsfonde i verden er i gang med at sætte sig ind i blockchain, kryptovalutaer og web 3.0.
I januar 2024 godkendte det amerikanske finanstilsyn 10 investeringsprodukter baseret på Bitcoin og udbudt af nogle af USAs største investeringshuse.

Kontakt Carsten Legaard

Kontakt Carsten Legaard via formularen her, så vil Carsten Legaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.