Carsten Legaard

Carsten Legaard

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

2 timer

Profil

Carsten Legaard fortæller levende om blockchain-teknologien og krypto-markederne, som han sammenligner med opdagelsen af dampmaskinen

Carsten Legaard er pensionist og bedstefar, far til fire børn og udpræget familiemenneske. Der ud over er han tidligere journalist, men det tillægger han selv ringe betydning. Hans liv begyndte, hvis du spørger ham selv, en dag for 10 år siden, da han indledte en personlig nyhedsfaste. Fasten består i et aktivt fravalg af nyheder i enhver form – avis, magasiner, internet, sociale medier, tv-nyheder, debatprogrammer osv. Den skulle have varet et år, men Carsten faster nu på tiende år og føler sig mere velorienteret end nogensinde før.

Jeg har i nogle år studeret blockchain-teknologien og de nye markeder, som den åbner – kryptovalutaer, digitale paralleluniverser, decentrale finansmarkeder og crowdfunding. Jeg oversætter fremmedordene til dansk og sammenligner med fænomener, som du kender. Jeg fortæller dig, hvor langt udviklingen allerede er fremme, og hvorfor det kommer til at berøre enhver af os – også dem der er gået på efterløn eller pension.

Jeg giver også undervisning om investeringsværktøjer – men ikke investeringsråd!
Alle seriøse investorer og investeringsfonde i verden er i gang med at sætte sig ind i blockchain, kryptovalutaer og web 3.0.
Verdens største betalingsudbydere, Visa og Mastercard, har allerede været inde i et års tid.
Ernst & Young har åbnet en helt ny forretningssektion med skarpt fokus på kryptouniverset.
Deloitte har selvfølgelig fulgt trop!

Har jeg selv investeret i krypto? You bet!

Jeg deler min viden med andre gennem 1:1 sessions, foredrag og videomøder.

Kontakt Carsten Legaard

Kontakt Carsten Legaard via formularen her, så vil Carsten Legaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.