Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Christian Daugaard

Prisniveau

Kr. 5.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

3-6

Profil

Topprofessionel dinnermusik som baggrund til din fest. Som fuldtidsmusiker med ca. 130 arrangementer om året er Christian Daugaard et sikkert valg som baggrundsmusik til din fest eller reception.

Læs mere...

Mere om Christian Daugaard

Oplev et hyggeligt og uformelt repertoire, der bliver målrettet specifikt til dit selskab. Christian er ikke dominerende, lægger ikke an til skålesange eller fortæller sjove vittigheder.

Repertoiret kan være årstidens sange fra højskolesangbogen, 80ér og 90ér hits fortolket på guitar, John Mayer, Tim Christensen, Ed Sheeran og nutidens hits.
Kim Larsen, Rasmus Seebach og lignende alsidige kunstnere mange aldersgrupper kan forholde sig til.

Christian spiller til alt fra firmafester, receptioner, 40,50,60,70 og 80 års fødselsdage, bryllupper, kobberbryllup, sølvbryllupper og guldbryllup.

Christian sørger altid for at have afstemt lydniveau så der stadig kan snakkes ubesværet.

Christian kan også bookes som en helaftensløsning med DJ underholdning til dans. Se den løsning på eventzonen.dk/christiandaugaard

Videoklip

Anmeldelser ( | af Christian Daugaard: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Dygtig sanger og musiker

Dette var 3. gang hvor vi var til fest hvor Christian skulle levere musikken og han synger og spiller fantastisk og så har han et kæmpe repetoire. Det er dejlig musik som passer godt til når man også gerne vil kunne tale sammen ved bordene - kan kun give vores allerbedste anbefalinger.

Anmeldt af Gerner Willumsen d. 23. august 2021
5
1
5

Perfekt

Christian er bare god. Da vores gæster havde forskellig musiksmag. Men det klarede han bare, så derfor er han perfekt. Vi kan anbefale Christian.

Anmeldt af Jan Sørensen d. 18. oktober 2018

Kontakt Christian Daugaard

Kontakt Christian Daugaard via formularen her, så vil Christian Daugaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.