Christian Daugaard

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Christian Daugaard

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.500

Hjemby

Varighed

3-6

Profil

Topprofessionel dinnermusik som baggrund til din fest. Som fuldtidsmusiker med ca. 130 arrangementer om året er Christian Daugaard et sikkert valg som baggrundsmusik til din fest eller reception.

Oplev et hyggeligt og uformelt repertoire, der bliver målrettet specifikt til dit selskab. Christian er ikke dominerende, lægger ikke an til skålesange eller fortæller sjove vittigheder.

Repertoiret kan være årstidens sange fra højskolesangbogen, 80ér og 90ér hits fortolket på guitar, John Mayer, Tim Christensen, Ed Sheeran og nutidens hits.
Kim Larsen, Rasmus Seebach og lignende alsidige kunstnere mange aldersgrupper kan forholde sig til.

Christian spiller til alt fra firmafester, receptioner, 40,50,60,70 og 80 års fødselsdage, bryllupper, kobberbryllup, sølvbryllupper og guldbryllup.

Christian sørger altid for at have afstemt lydniveau så der stadig kan snakkes ubesværet.

Christian kan også bookes som en helaftensløsning med DJ underholdning til dans. Se den løsning på eventzonen.dk/christiandaugaard

Videoklip


Anmeldelser ( | af Christian Daugaard: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Christian Daugaard var helt fantastisk!

Anmeldt af Lizette Leholt d. 2. maj 2024
5
1
5

Christian satte prikken over i’et til vores datters konfirmation

Fantastisk engagement fra Christians side fra start til slut. Fik et kæmpe bifald efter hans optræden og flere af gæsterne vil bruge ham til deres næste fest. Utrolig stemme, personlighed og en meget opmærksom kunstner. Jeg vil glæde mig til at kunne bruge Christian til en anden fest, da han var med til at skabe de perfekte rammer.

Anmeldt af Malene Bøegh d. 16. april 2024

Kontakt Christian Daugaard

Kontakt Christian Daugaard via formularen her, så vil Christian Daugaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.