Christian Daugaard

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Christian Daugaard

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.500

Hjemby

Varighed

3-6

Profil

Topprofessionel dinnermusik som baggrund til din fest. Som fuldtidsmusiker med ca. 130 arrangementer om året er Christian Daugaard et sikkert valg som baggrundsmusik til din fest eller reception.

Oplev et hyggeligt og uformelt repertoire, der bliver målrettet specifikt til dit selskab. Christian er ikke dominerende, lægger ikke an til skålesange eller fortæller sjove vittigheder.

Repertoiret kan være årstidens sange fra højskolesangbogen, 80ér og 90ér hits fortolket på guitar, John Mayer, Tim Christensen, Ed Sheeran og nutidens hits.
Kim Larsen, Rasmus Seebach og lignende alsidige kunstnere mange aldersgrupper kan forholde sig til.

Christian spiller til alt fra firmafester, receptioner, 40,50,60,70 og 80 års fødselsdage, bryllupper, kobberbryllup, sølvbryllupper og guldbryllup.

Christian sørger altid for at have afstemt lydniveau så der stadig kan snakkes ubesværet.

Christian kan også bookes som en helaftensløsning med DJ underholdning til dans. Se den løsning på eventzonen.dk/christiandaugaard

Videoklip


Anmeldelser ( | af Christian Daugaard: 4,9 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Christian er en fantastisk musiker, som virkelig får min varmeste anbefaling.

Anmeldt af Lene Eskildsen d. 13. november 2023
5
1
5

Kan varmt anbefales

Vi havde den store fornøjelse at have Christian Daugård til at spille til vores sølvbryllup d. 2 sept. Han spillede guitar (dinner musik) under middagen. Virkelig hyggeligt og afpassende. Derefter var han den helt perfekte dj. Dansegulvet var fyldt hele aften.
Vi er så glade for, at vi valgte ham. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Helle Johansen d. 4. september 2022

Kontakt Christian Daugaard

Kontakt Christian Daugaard via formularen her, så vil Christian Daugaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.