Corny Festband

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

Corny Festband

Prisniveau

Kr. 5.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 sæt af 45 min som udgangspunkt

Profil

Festlige fyre, der sætter gang i dansegulvet med kvalitetsfuld og lækker livemusik!

Dansegulvet gynger, når de energiske numre af pop- og rockmusik lige fra 60'ernes elvis til dagens radiohits bliver spillet. Hvor der sættes pris på ekstra soloer.
Prisen er bestemt overkommelig ift andre partybands, ift det produkt, der kommer med, så kontakt og få et uforpligtet tilbud.

"Vi kan varmt anbefale Corny drengene til enhver fest hvor der skal danses hele natten. De leverede energi, stemning og ikke mindst musik der fik alle op af stolen og til at skråle med. Hele set uppet var hyggeligt og uformelt, og levede fuldt op til vores forventninger" Bryllup, Hvalsø, oktober 2011

"Vi synes jo I leverede fantastisk musik til vores fest. Nogle af de yngre (og ikke aller-yngste) synes at "det må vi da gerne gøre hvert år - med det samme band" De aller-yngste går og råber "ikke mere brok, vi vil ha' rock". Og de ældre - min moster iberegnet - var også meget begejstrede! Der var ros over hele linjen! ♥ "
50års fødselsdagsfest, Næstved, juni 2010

Vi er 5 musikere i slutningen af 20'erne, der har haft vores festband siden 2006 år og spillet til flere bryllupper, konfirmationer, diverse fødselsdagsfester, gymnasiefester, firmafester osv.

Sideløbende spiller vi alle musik i hver vores bands. Tilmed læser én på konservatoriet, én er ved at færdiggøre sin kandidat i musikvidenskab.

Vores repertoire er bygget op omkring gode kendte pop/rock-numre, som strækker sig fra 60'ernes elvis-klassikere til nutidens radiohits. Nogle stykker, der er stille, men ellers er det primært numre med gang i.

Vi kommer med en energi, og vi vil meget gerne være med til at gøre aftenen rigtig festlig. Vi går ind for nogle ekstra soloer.

Vi spiller 3 sæt af ca. 45. min.
Ellers kan der forhandles om et ekstra sæt.

Herudover har vi alt udstyr med selv, hvilket inkluderet bl.a.:
kulørte lamper, farvet discolys på stativ, hyggelige gulvtæpper, der gør scenen og dansegulvet hyggeligt og festligt.

Folk bliver altid positivt overrasket over, hvad det er de har booket. Vi fornemmer altid en tilfredsstillelse hos vores kunder.

Vi søger ikke at være et typisk firkantet coverband, men ønsker at vise autencitet og være til stede med jer til festen. Dertil har vi alt ovenstående med, og så bliver det hele jo en smule corny!

Kontakt Corny Festband

Kontakt Corny Festband via formularen her, så vil Corny Festband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.