Find countryband i Storkøbenhavn her

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.999
Vis kunstnerprofil

The Nashville´s

Bandet The Nashville´s har været på de Danske scener i mere end 25 år. og står for kanon Country musik.
Bandet består af 4 garvede musiker. Alf De...

Hjemby
Hvidovre
Vis kunstnerprofil

Crash n Recovery

Americana/ countryband from northern Sweden. Their debutalbum "Post the storm" (released 2012) has been played on thousand radiostations throughout...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk som er på jagt efter perfekt underholdning & musik kun skal lede ét sted, og det uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Det brede udvalg dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...