Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Dagslys

Prisniveau

Kr. 3.500 - 12.000

Hjemby

Varighed

45 min. - 3 ,0 timer

Profil

DAGSLYS leverer “Fynsk Folkeblues’. Kan du lide Niels Hausgaard og Poul Dissing så er du sporet ind på det musikalske univers som Klavs Andreasens sange roterer i. Vi leverer kompetent og professionel underholdning på et højt plan. Musikken er inspireret af både pop, country og blues - iblandet MEGET fynsk humor. DAGSLYS som kvartet - optræder også som, duo eller trio. Det får naturligvis indflydelse på prisen .... Men aldrig på kvaliteten! 🎶👌🤠

Læs mere...

Mere om Dagslys

DAGSLYS spiller musik overvejende med egne tekster.
Klavs Andreassen er en underfundig sangskriver. Hans iørefaldende melodier og sange kalder han ‘Fynsk folkeblues’ med inspiration fra både pop, country, viser og blues - iblandet fynsk humor.
Sangen om ‘Min Ferguson’, ‘Da far var Dreng’ og ‘Min nabo har lige klippet hæk’ er blevet dansktop-hits.
“Mine sange har fået nyt liv og jeg er meget begejstret for at spille med vennerne i DAGSLYS, ” udtrykker Klavs Andreassen. Selv synger han og spiller mundharpe.
Kim Calov er guitaristen, der gerne fyrer en vits af, når muligheden viser sig.
Jens Bækkelund er en dynamisk pianist, der spiller på alle tangenter.
Svenne Hansen mestrer både det slagkraftige og det lette trommespil.
DAGSLYS skaber en fantastisk stemning
Man er i rigtigt godt selskab, når DAGSLYS fortolker sangene, som duoen "DET LYSNER" udgav på deres tre Cd’er i sin tid. De fortolker også sange fra andre kunstnere. Det kan både ses og høres, at bandet har det sjovt på scenen - og det smitter! Man går altid fra deres koncert med et smil på læben.
Da DAGSLYS var “på Husmandsstedet” i Sdr. Nærå. var produceren Jens Larsen med. Det blev til live-Cd’en: ‘Fuglesang og vejrforandring’.
Bent Bjerrings illustration af en gråspurv er Cd’ens sjove forside. Sangen om ‘Den lille gråspurv’ - er en rablende gal blues. I andre blues’er - ‘Der er ikke noget ved noget’ og ‘Luk din dør i nat’, varsles om jordens undergang. Men fynsk lune og humor bløder selv de alvorligste emner op.
Der er dog også plads til søde ballader, viser og den populære ‘Min Ferguson’ afslutter albummet.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dagslys: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fynsk Forår - Fynsk Folkeblues - DAGSLYS forude

Det er efterhånden ved at være en tradition at Dagslys spiller på Husmandsstedet i det tidlige forår. Således også i år, nemlig i fredags den 22.3.19. Det var på mange måder en stor aften. Loen var fyldt af forventningsfulde mennesker. Og de 4 musikere på scenen skabte på fynsk, festlig og fornøjelig vis, smil i hele salen - både på scenen og blandt publikum. Denne anmelder stod bag scenen hele aftenen og kunne se hvordan hyggen og smilene og det gode humør nærmest flød rundt i Husmandstedets dejlige Lo.
Der var lune, der var humor, der var finurlige tekster - det var i sandhed Fynsk Folkeblues, når det er bedst. De fleste tekster skrevet af Klavs Andreassen, men også enkelte numre af andre gode tekstforfattere, som eksempelvis Kim Larsen, der også blev mindet med en smuk sang og melodi. Der var godt og gedigent guitarspil af Kim Calov, Klavs på mundharpe, sang og jojo, kompetent keyboard spil af Jens Bækkelund - og det hele bundet rytmisk sammen af trommeslager Svenne Hansen.
Vi fik en velkendt genhør med sange fra Klavs` store bagkatalog fra tiden med Det Lysner: sange som Min Ferguson, Den lille gråspurv, Øl i tusind år og mange mange andre. Dagslys spillede sidst på Husmandsstedet i foråret 2018, og dengang gik vi alle ud i den spæde forårsnat med et lille smil på læberne. Det gjorde vi også denne gang. Undertegnede anmelder har oplevet Dagslys endog nogle gange gennem årene, men aldrig bedre en denne aften. Og det siger ikke så lidt. Velkommen til det lyse forår..I får sgu 5 stjerner.

Anmeldt af Tage Gissel d. 27. marts 2019

Kontakt Dagslys

Kontakt Dagslys via formularen her, så vil Dagslys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.