DAGSLYS

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

DAGSLYS

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

45 min. - 3 ,0 timer

Profil

DAGSLYS leverer “Fynsk Folkeblues’. Kan du lide Niels Hausgaard og Poul Dissing så er du sporet ind på det musikalske univers som Klavs Andreasens sange roterer i. Vi leverer kompetent og professionel underholdning på et højt plan. Musikken er inspireret af både pop, country og blues - iblandet MEGET fynsk humor. DAGSLYS som kvartet - optræder også som, duo eller trio. Det får naturligvis indflydelse på prisen .... Men aldrig på kvaliteten! 🎶👌🤠

DAGSLYS spiller musik overvejende med egne tekster.
Klavs Andreassen er en underfundig sangskriver. Hans iørefaldende melodier og sange kalder han ‘Fynsk folkeblues’ med inspiration fra både pop, country, viser og blues - iblandet fynsk humor.
Sangen om ‘Min Ferguson’, ‘Da far var Dreng’ og ‘Min nabo har lige klippet hæk’ er blevet dansktop-hits.
“Mine sange har fået nyt liv og jeg er meget begejstret for at spille med vennerne i DAGSLYS, ” udtrykker Klavs Andreassen. Selv synger han og spiller mundharpe.
Kim Calov er guitaristen, der gerne fyrer en vits af, når muligheden viser sig.
Jens Bækkelund er en dynamisk pianist, der spiller på alle tangenter.
Svenne Hansen mestrer både det slagkraftige og det lette trommespil.
DAGSLYS skaber en fantastisk stemning
Man er i rigtigt godt selskab, når DAGSLYS fortolker sangene, som duoen "DET LYSNER" udgav på deres tre Cd’er i sin tid. De fortolker også sange fra andre kunstnere. Det kan både ses og høres, at bandet har det sjovt på scenen - og det smitter! Man går altid fra deres koncert med et smil på læben.
Da DAGSLYS var “på Husmandsstedet” i Sdr. Nærå. var produceren Jens Larsen med. Det blev til live-Cd’en: ‘Fuglesang og vejrforandring’.
Bent Bjerrings illustration af en gråspurv er Cd’ens sjove forside. Sangen om ‘Den lille gråspurv’ - er en rablende gal blues. I andre blues’er - ‘Der er ikke noget ved noget’ og ‘Luk din dør i nat’, varsles om jordens undergang. Men fynsk lune og humor bløder selv de alvorligste emner op.
Der er dog også plads til søde ballader, viser og den populære ‘Min Ferguson’ afslutter albummet.

Kontakt DAGSLYS

Kontakt DAGSLYS via formularen her, så vil DAGSLYS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.