De 2 måske 3

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

De 2 måske 3

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Varighed

3 x 45 min

Profil

"De 2 måske 3" er et band der leverer en broget pakke af melodier og henvender sig nok mest til det lidt modne publikum - 40+
Bandet egner sig godt til alle former for arrangementer; men er dog ikke et decideret danse/party orkester. Dermed ikke sagt, at der ikke kan danses til "De 2 måske 3" og deres repertoire.
Musikgenren er blandet folkemusik og indeholder musik fra kunstnere som fx Kim Larsen, Sebastian, Beatles, Roy Orbison, Bifrost, Cæsar m.fl.

"De 2 måske 3" egner sig godt til små spillesteder, caféer, pubber, bodegaer, markeder, receptioner, byfester, gågade arrangementer og privat fester.

"De 2 måske 3" er ikke et danse orkester, men selvfølgelig kan der danses til næsten al musik, så er dit selskab ikke de mest danselystne personer, så kan du roligt booke "De 2 måske 3". De spiller ikke suppe, steg og is musik, men når kaffen serveres, går de på scenen og efter nogle viser, skrues der lidt op for tempoet, og så er det musik fra navne som Kim Larsen, Sebastian, Johnny Madsen, De Gyldne Løver, Peter Belli m.fl. der kan danses og lyttes til.

”De 2 måske 3” består, som navnet siger, af 2 eller måske 3 personer. Det vil sige, at de kan optræde både som duo eller trio. Dette kan have visse fordele for både arrangører og band. Det siger dog sig selv, at du får den bedste musikoplevelse, når alle tre spiller sammen.

Bandet består af:
Henrik Lorentzen, guitar og sang
Katrine Lorentzen, klaver og sang
Thor Boding, bas og sang.

Henrik Lorentzen har tidligere spillet i folkemusikgruppen ”Pigernes Fornøjelse”, hvilket musikken i dag også bærer lidt præg af. Derudover har Henrik spillet solo et utal af gange.

Katrine Lorentzen (datter af Henrik) har mange års erfaring fra Nykøbing Falster Musikskole, hvor hun bland andet har modtaget undervisning af jazzpianisten Ole Kock Hansen. Desuden har Katrine leveret et smidigt og velafstemt akkompagnement til hele musicalen GREASE på Nykøbing Falster Gymnasium.

Thor Boding sættes som oftest i forbindes med toppen af den psykedeliske bluesrock-undergrund, hvor han har gjort sig bemærket med powertrioen ”Syreregn” og protestrockbandet ”Patienterne”; men han kan også hygge sig med en "skomager-bas" i bandet "De 2 måske 3".

Kontakt De 2 måske 3

Kontakt De 2 måske 3 via formularen her, så vil De 2 måske 3 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.