Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Den Sydfynske Morgenduo

Prisniveau

Kr. 1.400 - 1.600

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 1 time

Profil

Den Sydfynske Morgenduo spiller festlig og velklingende morgenmusik til kobber, sølv, guld og diamantbryllup på Fyn, Tåsinge, Ærø og Langeland...
Vi har begge mange års erfaring med netop morgenmusik.
Vi optræder stilfuldt og professionelt med høj hat, kjole og hvidt. Vi spiller de kendte og velklingende messingtoner (Trompet og Basun) som traditionen byder, og som giver en god og festlig stemning til morgensangen.
Som et yderligere festligt indslag, medbringer vi rød løber og flag.

Læs mere...

Mere om Den Sydfynske Morgenduo

Den Sydfynske Morgenduo spiller et varieret program som består af de traditionelle morgensange foran æresporten/ soveværelsesvinduet samt hvis det ønskes, efterfølgende musik og sange ved morgenkaffen.

1) SPECIAL UDE- PROGRAM
For dem som udelukkende ønsker det traditionelle og højtidelige morgenmusik foran æresporten, har vi sammensat et populært program, (se herunder) som indeholder alt det der forventes, til en vellykket start på bryllupsdagen..
"I østen stiger solen op" - "Morgenserenade" - "Det er så yndigt at følges ad" - "Vi siger tillykke" - (Hurra) " -"De skal leve" - "Brudevalsen" - "Svantes lykkelige dag (nu er kaffen klar). Morgenmusikken afslutter med "Bryllupsmarchen som gæsterne går ind til

2) UDE + KAFFEPROGRAM
Udenfor spiller vi de traditionelle og velkendte morgensange. Vi spiller gerne ved både soveværelsesvinduet og æresporten.

MUSIK TIL KAFFEN
KOBBER, SØLV, & GULDBRYLLUP:
"Vi siger tillykke" (Congratulations) - "Vi måtte tidligt op til morgen" - "Brudevalsen" - "Kald det kærlighed" - "Afslutningssang".

DIAMANT & KRONDIAMANTBRYLLUP:
"Vi siger tillykke" (Congratulations) - "Vi måtte tidligt op til morgen" - "Brudevalsen"- "Vi skal gå hånd i hånd" - "Skuld gammel venskab"- "Afslutningssang".

Den Sydfynske Morgenduo - Et sikkert valg - Din garanti for et vellykket arrangement.

Anmeldelser ( | af Den Sydfynske Morgenduo: 4,9 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Fuld tilfredshed fra selskabet.

Fordi det var professionelt og lige som det skulle være. De var dygtige, flinke og imødekommende.
Det fungerede så vellykket og diamant brudeparret var glade og lykkelige.
At de også kunne gå til hånde med et næsten ødelagt bord er endnu et plus. 👏🏼👍

Anmeldt af Marianne Birkshøj d. 9. oktober 2020
5
1
5

Perfekt morgen

God service. De gav os en perfekt start på dagen. Mange tak

Anmeldt af John Brammer d. 7. juni 2020

Kontakt Den Sydfynske Morgenduo

Kontakt Den Sydfynske Morgenduo via formularen her, så vil Den Sydfynske Morgenduo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 "Det er så yndigt at følges ad"
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcW9NIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c28faceb437c3891e5fe13ad595f037f682dc83a/Det_er_s__yndigt_at_f_lges_ad.MP3