Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Den Sydfynske Morgenduo

Prisniveau

Kr. 1.400 - 1.600

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 1 time

Profil

Den Sydfynske Morgenduo spiller festlig og velklingende morgenmusik til kobber, sølv, guld og diamantbryllup på Fyn, Tåsinge, Ærø og Langeland...
Vi har begge mange års erfaring med netop morgenmusik.
Vi optræder stilfuldt og professionelt med høj hat, kjole og hvidt. Vi spiller de kendte og velklingende messingtoner (Trompet og Basun) som traditionen byder, og som giver en god og festlig stemning til morgensangen.
Som et yderligere festligt indslag, medbringer vi rød løber og flag.

Læs mere...

Mere om Den Sydfynske Morgenduo

Den Sydfynske Morgenduo spiller et varieret program som består af de traditionelle morgensange foran æresporten/ soveværelsesvinduet samt hvis det ønskes, efterfølgende musik og sange ved morgenkaffen.

PROGRAM
Til det traditionelle og højtidelige morgenmusik foran æresporten, har vi sammensat et populært program, (se herunder) som indeholder alt det der forventes, til en vellykket start på bryllupsdagen..

"I østen stiger solen op" - "Morgenserenade" - "Det er så yndigt at følges ad" - "Vi siger tillykke" - (Hurra) " -"De skal leve" - "Brudevalsen" - "Svantes lykkelige dag (nu er kaffen klar). Morgenmusikken afslutter med "Bryllupsmarchen som gæsterne går ind til

Den Sydfynske Morgenduo - Et sikkert valg - Din garanti for et vellykket arrangement.

Kontakt Den Sydfynske Morgenduo

Kontakt Den Sydfynske Morgenduo via formularen her, så vil Den Sydfynske Morgenduo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.