Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Den Sydfynske Morgenduo

Prisniveau

Kr. 1.400 - 1.600

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 1 time

Profil

Den Sydfynske Morgenduo spiller festlig og velklingende morgenmusik til kobber, sølv, guld og diamantbryllup på Fyn, Tåsinge, Ærø og Langeland...
Vi har begge mange års erfaring med netop morgenmusik.
Vi optræder stilfuldt og professionelt med høj hat, kjole og hvidt. Vi spiller de kendte og velklingende messingtoner (Trompet og Basun) som traditionen byder, og som giver en god og festlig stemning til morgensangen.
Som et yderligere festligt indslag, medbringer vi rød løber og flag.

Læs mere...

Mere om Den Sydfynske Morgenduo

Den Sydfynske Morgenduo spiller et varieret program som består af de traditionelle morgensange foran æresporten/ soveværelsesvinduet samt efterfølgende sange til morgenkaffen hvor bl.a. brudevalsen indgår.

Vores kaffeprogram er følgende:

KOBBER, SØLV, & GULDBRYLLUP:
"Vi siger tillykke" (Congratulations) - "Vi måtte tidligt op til morgen" - "Brudevalsen" - "Kald det kærlighed" - "Afslutningssang".

DIAMANT & KRONDIAMANTBRYLLUP:
"Vi siger tillykke" (Congratulations) - "Vi måtte tidligt op til morgen" - "Brudevalsen"- "Vi skal gå hånd i hånd" - "Skuld gammel venskab"- "Afslutningssang".

BRUNCH PROGRAM:
Til dem som ikke ønsker den højtidelige morgenvækning på festdagen, men gerne vil se familie og venner lidt senere til brunch, er der mulighed for at sammensætte et brunch program i samarbejde med Den Fynske Morgenduo.

SPECIAL UDE PROGRAM:
For dem som kun ønsker de traditionelle morgensange foran æresporten/ soveværelsesvinduet, har vi et sammensat program, som indeholder alt det der forventes til en vellykket start på festdagen.
Specielle ønsker kan evt. efterkommes.

Den Sydfynske Morgenduo - Et sikkert valg - Din garanti for et vellykket arrangement.

Anmeldelser ( | af Den Sydfynske Morgenduo: 4,9 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Alt fungerede perfekt

Alle aftaler blev overholdt og rigtig god musik.

Anmeldt af Mogens Hansen d. 11. februar 2020
5
1
5

De var fantastiske

Der var 100% styr på tingene. De var virkelig flotte i deres tøj de havde tophat og det hele på hvilket gjorde oplevelsen så meget flottere. Jeg anbefaler dem helt sikkert.

Anmeldt af Maiken Jørgensen d. 7. august 2019

Kontakt Den Sydfynske Morgenduo

Kontakt Den Sydfynske Morgenduo via formularen her, så vil Den Sydfynske Morgenduo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 "Det er så yndigt at følges ad"
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcW9NIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c28faceb437c3891e5fe13ad595f037f682dc83a/Det_er_s__yndigt_at_f_lges_ad.MP3