Mobildiskotek Secret Event

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Mobildiskotek Secret Event

Prisniveau

Kr. 4.500 - 100.000

Profil

Mobildiskotek og Eventbureau. Alt til din fest, samlet et sted.

Vi er et professionelt landsdækkende mobildiskotek, som leverer alle former for service til dit arrangement. Med et stort kundekadotek og kompentente medarbejder, har vi en høj servicegrad i vil bide mærke I. Vi elsker at skabe rammerne til festen DU drømmer om. Derfor gør vi aldrig noget halvt. Som vi siger "det skal se ordentlig ud".

Kontakt os i dag og modtag en uforpligtende pris inden for 24 timer.

Mobildiskotek og Eventbureau. Alt til din fest, samlet et sted.
Vi er et professionelt landsdækkende mobildiskotek, som leverer alle former for service til dit arrangement. Med et stort kundekadotek og kompentente medarbejder, har vi en høj servicegrad i vil bide mærke I. Vi elsker at skabe rammerne til festen du drømmer om. Derfor gør vi aldrig noget halvt. Som vi siger "det skal se ordentlig ud"
Med en masse sjove og gode år kan vi derfor tilbyde alt til din fest, såsom lokaler, barløsninger og selvfølgelig enormt dygtige DJ´s rundt i det danske land, som spændt venter på at komme ud til netop jeres fest. Det kun fantasien der sætter grænser, eller er det?
Vi samarbejder med Booking bureauer, så hvis i har ønsker til en særlig kunstner eller Bands, er det igennem os i kan booke.
Om det bare er en mikrofon eller et halbal står vi klar til at rådgive jer om den bedste fest. Alt bliver skræddersyet efter lokale og gæsteantal.
Vi har lokale og lager på Lolland Falster.
Vi ser frem til at finde den optimale løsning til jer.
Besøg gerne vores Facebook og Instagram og se hvad vi kan!
https://www.facebook.com/SecretEventDK/videos/?ref=page_internal

Kontakt Mobildiskotek Secret Event

Kontakt Mobildiskotek Secret Event via formularen her, så vil Mobildiskotek Secret Event vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.