Drengene

Svarprocent

40 %

Svartid

Inden for 92 dage

Drengene

Prisniveau

Kr. 8.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

1-5 timer

Profil

Står i og mangler et band der kan fyre op under dansegulvet og give det løft jeres fest mangler?
Så er vi det perfekte valg for jer! Med et bredt repetoire fra gamle klassikere til moderne hits, er i garanteret mulighed for at skråle med og svinge hofterne sammen med os!

I Drengene har vi alle fire har stor sceneerfaring og har afsluttet vores musikuddannelse på MGK-syd. Vi har et stort repetoire og sørger derfor altid at tilpasse musikken efter netop DIN fest om det er en 50-års fødselsdag, firmafest eller studentergilde. Vi har håndværket i orden og kan selv medbringe eget musikanlæg og lys-udstyr, så kvaliteten altid er i top.

Ønsker i musik til at sætte stemningen f.eks under spisning, tilbyder vi også dette i form af guitar og sang eller dinnerjazz med klaver og guitar inden festen for alvor skydes i gang.
Booker i Drengene får i fire unge og friske fyre, der altid er imødekommende, har charme og energi i top og ved hvordan man starter en fest!

Kontakt Drengene

Kontakt Drengene via formularen her, så vil Drengene vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.