Find duo nær Esbjerg her

5.0

Racoons' Duo

Racoons' Duo spiller rock 'n' roll/oldies fra 50'erne og 60'erne - musik af bl.a. Buddy Holly, Beatles, Dolly Parton, Beach Boys, Johnny Cash, etc.

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Gundersen & Steensbeck

De to garvede musikere Nanna Gundersen (vokal) og Jesper Steensbeck (guitar) leverer fængslende fortolkninger af nyt og gammelt.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Jensen&Henriksen

Jensen&Henriksen - akustisk duo med erfaring og fleksibilitet.

Musik med nerve og nærvær.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Malle og Molle

Vi er en instrumental duo der spiller til receptioner, dinner, banko og andre arrangementer der mangler live baggrundsmusik.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Viser Wældig

Vi spiller for høj og for lav, unge og gamle, smukke og mindre smukke, rig og fattig :-)

Hjemby
Bramming
Vis kunstnerprofil
4.7

Poppets on a string

Cecilie Hedeboe og Jesper Hembo:

Et af de mest vellydende makkerpar i branchen. Instrumenteringen med sang, keyboard, el- og akkustisk guitar p...

Kategori
Hjemby
Varde
Prisniveau
Kr. 7.800 - 8.800
Vis kunstnerprofil

Jes&Ninette

Et sikkert bud på god dansemusik til din fest!

Jes & Ninette
- spiller sange du kender, har hørt før og gider danse og lytte til.
- spiller ti...

Hjemby
Varde
Vis kunstnerprofil
5.0

ShelterDuo

Vi er 2 unge gutter (Nicolai og Oliver), som spiller guitar, og synger alt lige fra nutidige danske hits til gamle internationale hits.

Forbere...

Kategori
Hjemby
Holsted
Prisniveau
Kr. 1.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Føvling
Vis kunstnerprofil

Country Danes

Country duo der spiller de gode gamle country sange samt har et utroligt bredt område både med country men også dansemusik.

Hjemby
Bredebro
Vis kunstnerprofil
5.0

Hansen & Würtz

Lad os så få gang i den fest:-)

Vi griber mulighederne for at kunne underholde musikalsk til en fest.
Som musiker er det lysten der driver værk...

Kategori
Hjemby
Skjern
Prisniveau
Kr. 9.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Electric Fish Duo

Der er tale om to talentfulde musikere, Zosia, keyboard og vokal og Tomek på trommer med stor erfaring indenfor underholdningsbranchen.

siden 2...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Black Bird Duo

Velkommen til en lidt anderledes duo end normalt.

For os handler musikken om, at give dig en god oplevelse. Måden vi gør det på er, at vi i fæll...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Sax on tracks

Magi opstår når bløde rytmer møder nye og velkendte melodier. Afslappet baggrundsmusik, der får gæsterne til at slappe af og føle sig godt tilpas ...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Kondi musik

Kondi musik ... en duo med musik til spisning og dans for et alsidigt publikum. Musik fra de sidste 6 årtier.Så mon ikke der noget som du synes om.

Hjemby
Brande
Vis kunstnerprofil

Sunrise Showband

Når I bestiller Sunrise Showband, får i med garanti et top professionelt band, hvor lyd og harmoni stemmer overens med hinanden.
Vi går ikke i ko...

Hjemby
Tønder
Vis kunstnerprofil
5.0

SPOR 2

Mangler De musik til nogle festlige timer har vi hermed fornøjelsen at kunne præsentere

DUOEN SPOR 2

Bestående af Berit og Per Kristen...

Kategori
Hjemby
Viuf
Prisniveau
Kr. 7.000 - 8.500
Vis kunstnerprofil

STINA & SANNE

STINA & SANNE er en duo fra Sønderjylland, som synger/spiller jeres yndlingssang under vielsen - eller sørger for hyggemusik til receptionen, fødse...

Hjemby
Haderslev
Vis kunstnerprofil
4.9

Rie Damgaard og Damgaard-Olesen - solo og duo

Solo under middagen og mulighed for duo til dansen - og alle de fedeste 80'er hits!
Under middagen spiller og synger Rie en masse ballader, viser...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.8

To og To

Vi er en duo med masse af erfaring, og vi spiller hvert år for masser af glade mennesker, men tager gerne en tur til udlandet for at spille, bla. G...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at danskere, som søger efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...