Find irsk folkemusik nær Esbjerg her

The Islanders

Autentisk skotsk og irsk folkemusik! Et professionelt og erfaren band, som forstår at sætte gang i en fest.

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Dobbelt A

Pressemeddelelse

Kim Dobbelt A sikrer med sin musik udført på akustisk guitar og vokal, den perfekte stemning til festen, cafeen, baren, og bode...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Skal du bruge rolig underholdningsmusik under middagen eller musik, der skaber trængsel på dansegulvet, så kan du finde kompetente musikere til det, du søger, lige her hos os. Når musikken er helt uundværlig til din næste festlige begivenhed, så finder du det bedste udvalg af musikere og musik i Danmark her på Eventzonen.dk. Hos os kan du typisk høre flere smagsprøver på den musik, som de musikere, du overvejer at booke, spiller. Du kan dermed træffe den helt rigtige beslutning. Og en booking hos Eventzonen.dk går endda hurtigt, for her booker du artisten direkte.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, der er på jagt efter perfekt underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har man også gode muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger irsk folkemusik i nærheden af Esbjerg eller du selv er en artist, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.