Book ensemble nær Århus her

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Den Danske Klarinettrio

Klassisk musik i absolut højeste internationale niveau!

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

iGlímt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Roaring Maggie

Folkemusik fra Skotland England og Irland spillet af erfarne entertainere fra de 3 lande

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således, at danskere, som leder efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau men derimod portalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et stort udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter et ensemble tæt på Århus, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...