Book ensemble nær Herning her

Den Danske Klarinettrio

Klassisk musik i absolut højeste internationale niveau!

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte klas...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets største og mest spændende bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere , så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted; og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Vores udvalg dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger et ensemble nær Herning eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...