Book ensemble tæt på Karup J her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Idéen bag portalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, som søger efter perfekt underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også god mulighed for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er artist eller du er på jagt efter et ensemble tæt på Karup J, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...