Book ensemble nær Odense her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte klas...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som virksomheder, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således, at personer, på jagt efter god musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et ensemble tæt på Odense eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...