Book ensemble nær Ringe her

Roaring Maggie

Folkemusik fra Skotland England og Irland spillet af erfarne entertainere fra de 3 lande

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

iGlímt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således, at danskere, der søger efter ideel musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et stort udvalg af musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger et ensemble i nærheden af Ringe eller du er en artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...