FirmaComedy

Prisniveau

Kr. 6.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

20-45 min

Profil

Vi laver et show som er en god blanding af stand-up og musik med udgangspunkt i jer og jeres behov.
FirmaComedy giver dit arrangement et sjovt og behageligt samlingspunkt. Noget at grine af, tænke over, lytte til og måske ligefrem synge med på :-)

Læs mere...

Mere om FirmaComedy

Har I også lyst til at grine til gode historier fra arbejdslivet, mus-samtalerne, kejtede chefer og kiksede affærer. Alt sammen tilsat musik i akustisk singer-songwriter-stil. FirmaComedy er godt og vedkommende selskab - og først og fremmest rigtigt sjovt!

Videoklip

Anmeldelser ( | af FirmaComedy: 5.0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Musikalsk sarkasme på højt niveau

To gange i efteråret har vi haft glæden af et arrangement med Christian og Julie. Og jeg mener haft glæden af...
For disse to fantastiske musikere krydret med Christians lune standup-komik og Julies syngende violin gør virkelig arrangementerne til en stor glæde. Og til en stor fornøjelse.
Velforberedte med høj aktualitet spidder de vores branche og virksomhed, så vi dels forundres af pointerne og dels griner med af os selv. Selvhøjtideligheden pilles af på en varm måde.
I dagene efter arrangementerne har vi flere gange drøftet den lille sten, som blev lagt i vores sko, via det positive kritiske (efter-)syn, som Christian og Julies musik og tekster lagde på vores virkelighed.
Når man både kan grine af sig selv og lære nyt, så er underholdningen i top. Vi har haft glæde af vores arrangementer med Christian og Julie. Musikalsk sarkasme på højt niveau med et lunt glimt i øjet
Alex Nielsen
Adm. direktør - Ansv. Chefredaktør
Herning Folkeblad

Anmeldt af Alex Nielsen d. 10. november 2016
5
1
5

Lige i øjet.

Efter mail og samtaler frem og tilbage, var jeg meget spændt på underholdningen til vores fest, og om Christian og Signe ville ramme målgruppen. Men den sad lige i øjet, og jeg var meget imponeret over forberedelserne der var gjort. Jeg har fået rigtig mange dejlige tilbagemeldinger fra mange af de 130 gæster der deltog, hvor mange fremhæver den skønne kontrast mellem den sjove og flabede Christian og Signe med englestemmen. Tusinde tak for en god oplevelse.

Anmeldt af Tina Graugaard Pedersen d. 13. januar 2015

Kontakt FirmaComedy

Kontakt FirmaComedy via formularen her, så vil FirmaComedy vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 The Lucky One
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/5581/N_rgaardM_ller_-_The_Lucky_One.mp3