Fløjtedrengene

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Fløjtedrengene

Prisniveau

Kr. 3.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min.

Profil

KOMBI-TILBUD: Fløjtedrengene optræder med Fru Iversen eller Majestæten, så der ikke er et sæde tørt...

Læs mere...

Mere om Fløjtedrengene

Nu kan du bestille dine yndlingsmelodier til festen - og NÆSTEN genkende dem, når Fløjtedrengene opfører dem med stor indlevelse!

Drengene har øvet og øvet, og alligevel er det, som om det ikke rigtigt hænger sammen... men dine egne stikord til, hvorfor det netop skal være disse sange, er i hvert fald uforfalskede. Om end de måske alligevel har fået en drejning...

Fløjtedrengene er en sand fornøjelse til enhver fest. Skull' gammel venskaw rejn forgå og Amazing Grace hører til standardrepertoiret, men som nævnt kan Fløjtedrengene fløjte ALT (og nærmer vi os jul, er de ikke karrige for at spille Glade Jul). Bare sig frem!

Skulle du have ønsker til at andre instrumenter, er det også bare at sige til - selv om der ER grænser for, hvad de fløjter på...

Fløjtedrengene kommer sammen med Fru Iversen (Festfruen) eller Majestæten for samme pris. Se disse kunstnere for yderligere info.

Kontakt Fløjtedrengene

Kontakt Fløjtedrengene via formularen her, så vil Fløjtedrengene vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.