Freak Out

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 dage

Freak Out

Prisniveau

Kr. 15.000 - 40.000

Hjemby

Varighed

2x60 eller 3x45

Profil

Danmarks mest tjekkede liveband!

Freak Out spiller de bedste numre fra 70'erne og frem til i dag og der leveres altid et professionelt show!

Bandet har mange års erfaring og har spillet for bl.a.: Novo Nordisk, Nokia, Danske Bank, Toms Gruppen, Nykredit, Dansk Industri og et utal af privat fester landet rundt.

Lyset dæmpes, baggrundsmusikken fades og publikums forventningsfulde blikke rettes mod scenen. Syv skikkelser anes. Så starter bandet med at spille til sangerindernes synkrondans, inden de lægger stemmer til det ene festhit efter det andet. Endnu en fest er sparket i gang af det forrygende partyband Freak Out.

Tag to smukke piger, der både kan synge og danse, og tilsæt fem supertjekkede og rutinerede musikere, så har du Freak Out. Freak Out tager de fede hits fra 70'erne og frem til i dag og sætter dem sammen i et forrygende repertoire, som ingen kan sidde stille til. Lady Marmelade, Blame it on the boogie, Kom tilbage nu, Murder on the dancefloor og de helt nye hits, der kører på MTV og spilles i radioen, får en kærlig behandling Freak Out.

Freak Out har spillet en lang række koncerter på spillesteder og til fester rundt om i landet. Blandingen af de store hits fra 70'erne og frem til i dag gør Freak Out til det perfekte festband; der er noget for enhver, og alle bliver grebet af den intense stemning, som det entusiastiske og energifyldte band leverer.

Freak Out er ikke blot et band, men et show med stort S; lydmand, lysanlæg, røgmaskine og syv feststemte bandmedlemmer. Desuden kan showet udvides med dinnermusik og diskotek.

It's time to FREAK OUT

Udpluk af Repertoire:
10.000 nights of thunder, 9-5, I'm so excited, Hot Stuff, ABBA medley, We are family, Sing it back, It's raiining men, Disco inferno, Jacksom 5 medley, Den jeg elsker, Kiss, September, Staying alive, Toxic, Shackles, Le freak, Let's groove, Baby one more time og mange flere hits.

Kontakt Freak Out

Kontakt Freak Out via formularen her, så vil Freak Out vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.