Frederik Neumann

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Frederik Neumann

Prisniveau

Kr. 500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt fra en enkelt sang til tre timer.

Profil

En nede-på-jorden type musiker, som elsker at optræde med at spille guitar og synge til arrangementer og på barer og caféer, hvilket jeg efterhånden har mange års erfaring med. 
Jeg spiller de fleste genre og tilpasser gerne repertoiret og måden jeg fortolker musikken på til jeres arrangement. 
Så lad os tage en uforpligtende snak, og i fællesskab finde ud af hvordan vi kan gøre jeres fest meget federe med noget god livemusik!

Læs mere...

Mere om Frederik Neumann

En nede-på-jorden type musiker, som elsker at optræde med at spille guitar og synge til arrangementer og på barer og caféer, hvilket jeg efterhånden har mange års erfaring med. Jeg spiller de fleste genre og tilpasser gerne repertoiret og måden jeg fortolker musikken på til jeres arrangement.

På min profil kan du høre nogle covers af sange hvor jeg synger og spiller, så du kan få en idé om hvordan min optræden lyder. Her synger jeg ind i den mikrofon jeg bruger når jeg optræder, mens guitaren spilles igennem den pickup jeg bruger for at give et indtryk som er så tæt på hvordan det kommer til at lyde til jeres arrangement som muligt. Når jeg er ude og spille har jeg to store højtalere med på stativer som guitaren og sangen bliver spillet ud af.

Hvis man er mere til et råt og rocket udtryk, eller et mere blødt og poppet et er jeg ligeledes i stand til at tilpasse min fortolkning af de forskellige sange jeg optræder med så det passer jer og jeres arrangement bedst.

Lad os endelig tage en uforpligtende snak, så vi kan blive klogere på om det jeg kan tilbyde kunne være det helt rette til at gøre jeres fest meget federe!

De bedste hilsener,
Frederik Neumann

Videoklip

Anmeldelser ( | af Frederik Neumann: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Den varmeste anbefaling af Frederik !!!

Frederik var med til at skabe den helt perfekte ramme til vores havebryllup i august. Han spillede guitar til salmerne under vielsen, og efterfølgende nogle timer i haven. Frederik er helt fantastisk og en rigtig sød og varm person. Vi anbefaler ham på det varmeste, hvis du vil give dig selv og dine gæster en positiv oplevelse, som bliver husket! ☺️

Anmeldt af Lisbeth d. 3. september 2022
5
1
5

Virkelig godt og nemt

Dejligt nemt at booke og Frederik gav virkelig en god stemning til festen og var med på alle underholdende indslag.

Anmeldt af Belinda Fjelsted Jakobsen d. 31. august 2022

Kontakt Frederik Neumann

Kontakt Frederik Neumann via formularen her, så vil Frederik Neumann vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.