Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Godsejernes Jazzband

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

2-5 timer

Profil

Godsejernes Jazzband – traditionel jazz spillet på en bluesinspireret måde.
Hvis denne cocktail er noget for dig, så har du valgt rigtigt ved at vælge Godsejernes Jazzband, da bandet er kendt for at spille gamle kendinge med et twist af blues

Læs mere...

Mere om Godsejernes Jazzband

flot samspil mellem bluessanger Mads Winther, med sin charmerende og croonede stemme, og saxofonist Jesper Boie Eskildsen, der leverer en masse sofistikerede soloer.
Den ikke stillesiddende pianist, Benno Steen Jeppesen, gør sit til at orkestret leverer varen med sit meget personlige klaverspil og vidtfavnende univers. Bassist Lars Winberg og Ole Møller på trommer lægger en stabil bund til hele herligheden, så musikken følelsesmæssigt når hele registret rundt, over det lettere melankolske til det udadvendte swingende, så det hele går op i en højere enhed.
Godsejernes Jazzband er kendt for at være genkendelig musikalsk gæst til Middelfart Jazzfestival, og ved Strib Vinterfestival.

Kontakt Godsejernes Jazzband

Kontakt Godsejernes Jazzband via formularen her, så vil Godsejernes Jazzband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.