Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Helene Bak Kvartet

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

"…Helene Bak synger og skriver sange på en forbløffende færdig måde, som om hun havde flere udgivelser bag sig… Der er konturer af en melodisk begavelse i Bak, for eksempel i numre som It's Spring, Let Me og Stars. Hun kan som komponist få nogle bevægende dimensioner frem i musikken, der rører følelsesmæssigt…"
(Jakob Hassing, JAZZ Special)

Helene Bak kan både bookes til almindelig underholdning med jazz standards, men også koncerter med eget materiale.

Læs mere...

Mere om Helene Bak Kvartet

Helene Bak udgav i august det anmelderroste debut album Oh So Quiet. Med denne udgivelse markerede hun sig som en ung lovende komponist
og sanger med noget på hjerte.

Helene Bak er vokset op med Vestkystens store vidder lige uden for døren, og i hendes sange mærker man både den bidende vind og det blikstille hav. Denne sans for stemningsskift er et af Helene Baks allerstørste fortrin. At have hul igennem til de helt store følelser er en styrke, som sangerinden har haft med sig fra barnsben. Musikken er fuld af sommerskyer, regn og eftertanke, og Helene formidler sangene med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør.
Helene Bak blev i 2013 uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole med rytmisk klaver som hovedfag. Udover sin egen
musik er Helene Bak bl.a. med i vokalensemblet Vocal Line.
DR Bigband, der allerede for flere år siden opdagede Helene Baks særlige sangskriver-talent, opførte i 2013 sangen “It’s Spring” i forbindelse med
konkurrencen ”Årets Nye Jazzstjerne” og inviterede derefter Helene Bak til at være solist ved samme konkurrence året efter. Hanne Boel udtalte om sangen ”It’s Spring”: "Der er en sjælden afklarethed i både melodik, harmonik, tekst og udførsel. Noget der minder om noget eviggyldigt”.

“Helene Bak! Dansk kunstner i international klasse og helt bestemt en sanger og sangskriver, vi kommer til at høre mere til.”
(Allan E. Petersen - Rootszone.dk)

Helene Bak kan både bookes til almindelig underholdning med jazz standards, men også koncerter med eget materiale.

Kontakt Helene Bak Kvartet

Kontakt Helene Bak Kvartet via formularen her, så vil Helene Bak Kvartet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.