Find foredragsholder nær Vanløse med foredrag om innovation her

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Historien er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen helt i top. Eventzonen er én af Danmarks største tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Herefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og derudover en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så personer, der søger efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Vanløse eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...