Integration i Sønderjylland

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Herefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og tilhørere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere på jagt efter den perfekte musik og underholdning, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om integration i Sønderjylland eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...