Find irsk folkemusik i København her

4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

The Islanders

Autentisk skotsk og irsk folkemusik! Et professionelt og erfaren band, som forstår at sætte gang i en fest.

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
På Eventzonen.dk finder du altid dygtige musikere, der kan levere musik til dit næste arrangement. Musik er her helt uundværligt, og vores musikere kan bidrage til at skabe den hyggelige stemning under spisningen og senere sikre, at dansegulvet er proppet med glade gæster. Her hos Eventzonen har vi Danmarks største sortiment af musik og artister til fester eller andre arrangementer, hvor musik kan bidrage til stemningen. Det bedste er, at du i de fleste tilfælde kan høre eller se eksempler med artisterne, inden du booker dem, der skal stå for din underholdning.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

Idéen bag portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere , så danskere, som søger efter den fuldendte underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted; og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er kunstner eller søger irsk folkemusik i København, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.