Find irsk folkemusik nær Vanløse her

4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Musik er helt essentiel til en fest, og det uanset om det er til baggrundsstemning under middagen, eller dansegulvet skal være proppet med dine glade gæster ud til morgenstunden. Og du kan altid på Eventzonen finde meget dygtige musikere, der netop opfylder dine ønsker. På Eventzonen kan vi præsentere det største udvalg af musik og artister i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre arrangementer, hvor musikken er helt essentielt at have med. Du aftaler hele forløbet direkte med musikeren, og som regel kan du høre eller se klip, før du afgør, hvem der skal stå for musikken.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer, der søger efter perfekt musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt inden en fest at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter irsk folkemusik nær Vanløse eller du selv er kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.