Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 dage

Jackstik

Prisniveau

Kr. 9.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-4 timer

Profil

Jackstik er et midtjysk band bestående af seks rutinerede musikere, som spiller henholdsvis trommer, guitar, bas, keyboards og to fantastiske sangerinder, som på skift synger de mange hits og lægger sprøde andenstemmer på.
Jackstik fylder dansegulvet med 80`er, 90`er og nye hits på både dansk og engelsk. Det er klassikere med et lille twist når Jackstik spiller op til dans.
Jackstik har spillet til utallige fødselsdage, bryllupper, julefrokost, festival, byfest og andre arrangementer.

Læs mere...

Mere om Jackstik

Midtjysk band sparker nyt liv i klassikerne
Bevæbnet med sprøde sangstemmer, et groovy band og hit efter hit på sætlisten, er Jackstik klar til at indtage landets scener og sætte gang i festen.

Jackstik er et rutineret band med musikere fra det midtjyske. Bandet har base i Ikast i en hyggelig musikkælder i Nordbyen. Mange nysgerrige øjne har forsøgt at få et glimt af bandet under en af de mange øvere bag de duggede ruder på Tulstrupvej.
Jackstik består af fire musikere, som spiller henholdsvis trommer, guitar, bas, keyboards og to fantastiske sangerinder, som på skift synger de mange hits og lægger sprøde andenstemmer på.
Jackstik fylder dansegulvet med danske 80`er hits når de spiller Dodo & the Dodos, Ray Dee Ohh, Rocazino, TV-2, Nanna, Sanne, og både de helt unge og de mere modne piger slår sig løs på dansegulvet, når Jackstik spiller Danseorkestret og Kim Larsen.
De mest kendte med Alanis Morissette, Bryan Adams, Ace of Base, Bryan Adams og Roxette er med på playlisten, når Jackstik spiller de absolut bedste internationale hits fra 80´erne og 90´erne.
Jackstik følger selvfølgelig med tiden og spiller også de moderne klassikere med Rasmus Seebach, Volbeat og mange flere.
Jackstik byder på masser af erfaring, rutine, og et meget bredt repertoire med musik, som giver smil på læben og gang i hofterne. Nye musikalske udfordringer og glæden ved at spille sammen driver værket, når Jackstik arbejder flittigt i øvelokalet med at stramme op på de goe` gamle og spille nye friske hits. Musik til stor fornøjelse for et publikum, der med forventningens glæde kan se frem til et arrangement med Jackstik og live-musik der gør indtryk.

Kontakt Jackstik

Kontakt Jackstik via formularen her, så vil Jackstik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.