Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 dage

Jambition

Prisniveau

Kr. 9.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x50 min. eller 3x45 min. eller 4x40 min.

Profil

Jambition er det unge og energifyldte valg! Vi er et 6 mand stort band, der garanterer, at folk kommer op fra stolerækkerne og ud på dansegulvet. Du får fest for fulde gardiner, en sprød saxofon, fantastisk forsanger, lirede guitarsoloer og masser af spilleglæde. Vi har mange års erfaring i at spille sammen og vi skræddersyr musikken til netop dit arrangment - om det er bryllup, runde fødselsdage eller firmafest.

Læs mere...

Mere om Jambition

Vi spiller klassiske og nyere hits, som vi fyrer op for til fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, rusture mv.

Vores sætliste er bygget til at give dig såvel nostalgiske genhørs-kuldegysninger som de nyeste radiohits. Vi spiller således både hits fra 80'erne, 90'erne og 00'erne og har fokus på disko, funk, pop og rock. En del af numrene er klassikere og must-haves på ethvert festbands sætliste, men vi har valgt også at give plads til nye klassikere. Der er selvfølgelig mulighed for at skræddersy sætlisten til netop dit arrangement.

Vi er et stort orkester bestående af seks mand: Forsanger, pianist, trommeslager, bassist, guitarist, trommeslager og en saxofonist.

Har du brug for middagspianist eller DJ, er dette også muligt.

Skriv og få et godt tilbud!

Kontakt Jambition

Kontakt Jambition via formularen her, så vil Jambition vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.