Jambition

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Jambition

Prisniveau

Kr. 8.999 - 20.000

Hjemby

Varighed

2, 3 eller 4 sæt á 45 minutter.

Profil

Jambition er Danmarks mest ambitiøse partyband! Vi er det funky og dynamiske valg til din fest, og vi lover en aften, du sent glemmer.

Vi består af seks unge, men erfarne, mænd og kvinder, der har spillet sammen i ti år. Vi gør altid vores ypperste for at skabe en fantastisk stemning, tømme stolerækkerne og lokke unge som gamle ud på dansegulvet. Vi ved, hvad der virker.

Vi kommer med masser af spilleglæde og med masser af kærlighed til den gode pop og disko fra de sidste fem årtier.

Jambition er et festband, der blev dannet af fire studiekammerater for ti år siden. Det startede som en engangsforestilling til en rustur, men... det eskalerede.

Her ti år senere og adskillige bryllupper, julefrokoster, firmafester og runde fødselsdage senere har vi ikke set os tilbage.

Vi er alle seks omkring de 30 år, bosat i København og tilbringer en masse tid sammen privat. Det bilder vi os selv ind kan høres, når vi er ude og spille som partyband.

Ingen af os er professionelle. Til gengæld har vi hammerstor spilleglæde og mange års erfaring i at skabe en fest.

Vi kommer med alt udstyr, som der skal til - ambitiøst lydanlæg, lys og røgmaskine. Du skal bare have en stikkontakt og plads til os. Vi tilbyder også et efterfølgende DJ-sæt på 1-2 timer, så du kan holde festen kørende endnu længere.

Vi spiller fortrinsvis på Sjælland og i København, men sommetider kan vi rykke længere ud i det danske land.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Jambition

Kontakt Jambition via formularen her, så vil Jambition vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.