Book jazzpianist nær Gråsten her

4.7

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at rykke i kroppen både fysisk og psykisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, som indeholder de bedste bestanddele fra disco-, funk- og soulgenren. Alle jazzmusikere har nemlig talenter indenfor stort set hele jazz-genren. Lige fra Swing, Bossa Nova, Smooth Jazz og Dixieland til den mere afdæmpede Blues.

Har du et arrangement, hvor stemningen skal være glad, festlig, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rette pianist – at få vækket de helt rigtige følelser både hos dig selv og hos dine gæster. Søger du musikere med erfaring og højt fagligt niveau på såvel klaver, flygel som piano, så tag et kig her på Eventzonen.dk, hvor du finder et omfattende sortiment af pianospillere.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag denne portal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, der leder efter perfekt underholdning & musik, kun skal søge ét sted; og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger en jazzpianist tæt på Gråsten eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.