Find jazzpianist i Jylland her

5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du værdsætter mest indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at inkludere det bedste fra soul, funk og disco, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. De jazzmusikere, vi kan tilbyde dig, spiller alt fra Dixieland, Bossa Nova og Blues til Smooth Jazz, Swing og Ragtime.

Skal du afholde et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så kan du – ved at vælge den rigtige pianist – få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Søger du klassiske toner fra et flygel under spisningen, stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet eller klaverets akkompagnement til fællessang? Så har vi dygtige pianospillere, der behersker den ønskede stilart, og du er derudover sikret et musisk højt fagligt niveau.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at personer, som søger efter ideel musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted; og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Vores store sortiment dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter en jazzpianist i Jylland eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.