Jens-Peter Fage Madsen

Jens-Peter Fage Madsen

Prisniveau

Kr. 2.000

Hjemby

Varighed

90 minutter

Profil

Jens-Peter Fage Madsen er uddannet fra Århus Universitet med fagene Historie & Østasien Områdestudiet. Gennem årene har Jens-Peter Fage Madsen udgivet en lang række artikler og bøger om bl.a. 'udvandringen til Amerika i 1900-tallet', 'danskere som soldater i den amerikanske hær under 1. Verdenskrig', Kinas nyere historie og Japansk historie. Jens-Peter Fage Madsen holder ofte foredrag i fx oplysningsforbund, menighedsråd og skoler.

Jens-Peter Fage Madsens aktuelle foredrag er:
- Danske udvandrere som soldater under 1. Verdenskrig. Foredraget, der inddrager en række levnedsbeskrivelser, vil sætte fokus på et stort set ukendt emne i danmarkshistorien. Den danske udvandringshistorie sættes ind i et nationalt og globalt perspektiv.
- Xi Jinpings Kina. I foredraget inddrages såvel personen Xi Jinping som den helt aktuelle udvikling i KIna. Dette sættes ind i en historisk ramme.

Kontakt Jens-Peter Fage Madsen

Kontakt Jens-Peter Fage Madsen via formularen her, så vil Jens-Peter Fage Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.