Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Joanita Zachariassen

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Varighed

Fleksibel. Fra 2 sange til koncertarrangementer med underholdning hele aftenen. Send forespørgsel så tilpasser vi det til Jeres behov.

Profil

Joanita brænder for at bidrage med sit personlige udtryk som sangerinde, uanset om det er 1 sang eller 4 times performance. Har bl.a. optrådt sammen med Grand Prix vinder Emmelie De Forest, Den nu afdøde gospelstjerne Etta Cameron og medvirkede i "klima Gudstjeneste" i Domkirken med blandt andet adskillige statsoverhoveder, deriblandt ærkebiskop Desmond Tutu, Dronning Margrethe og prins Henrik. Fra de ældre Gospel og Soul legender sammenlignes hun ofte ud over Etta James og Nina Simone.

Læs mere...

Mere om Joanita Zachariassen

Joanita Zachariassens biografi:

"En lille kvinde med en stor stemme". Hun har rødder fra Uganda, opvokset i Danmark og er en gospel sangerinde fuld af liv og energi, kærlighed og sjæl i alt hvad hun gør, er en god beskrivelse af Joanita Zachariassen. Hun har et enormt repertoire, ekstremt musikalsk begavet og har en dejlig evne til at få publikum revet med på grund af hendes smittende energi og sødme.

Joantia er blevet sammenlignet med Etta James. Lige som hende har Joanita bevist at hun kan bygge broer musikalsk mellem musik stilarter som gospel, soul, funk, pop og rock and roll og på samme vis bygger hun broer med mennesker fra mange forskellige kulturer.

Fra de ældre Gospel, Soul och Rock and Roll legender sammenlignes hun ofte ud over Etta James med, Nina Simone og Etta Cameron. Fra nyere tid kan hun sammenlignes med de rigtig store stemmer som Whitney Houston og Gospelsangerinden Tasha Cobbs selv om hendes scenesprog er fyldt med en energi og vitalitet som mere er som Tina Turner's.
.
Joanita er født i 1984, har en kristen baggrund, og er en singer-songwriter og gospel / pop /soul /afrobeat kunstner, gospelkor leder og gospel solist.
Joanita er trænet i at synge professionelt på "Complete Vocal Institute" og har i de sidste 17 år arbejdet på hendes Gospel solokarriere, og i 2006 udgav hun sit første soloalbum (soul/pop/reggae) med navnet "holdt mig i gang." I 2009 medvirkede Joanita i TV showet "Denmark’s Got Talent 2009", og samme år medvirkede hun sammen med sit afrikanske kor i en "Klima gudstjeneste" i Københavns Domkirke, hvor hun sang for over 2000 mennesker - herunder flere statsledere, herunder ærkebiskop Desmond Tutu, Dronning Margrethe og Prins Henrik.

Joanita har optrådt sammen med den afdøde gospel stjerne Etta Cameron, Israel Houghton og varmet op til Don Moen og Alvin Slaughter, som er den Amerikanske Gospel Scene's store Gospel kunstnere og hun har optrådt i "X-Factor 2008 'som backup sanger for gruppen" Alien Beat Club".

I 2013 vandt Joanita Zachariassen den folkekirkelige organisation Tværkulturelt Centers integrationspris på grund af sit arbejde med gospelkoret imigrantmenigheden Church on the Rocks i København. Hun fik overrakt prisen af tidligere overrabbiner Bent Melchior med motiveringen at hun har formået at bidrage til det danske samfund med noget nyt og værdifuldt, netop fordi hun ikke kun har integreret i det nye samfund, men bevarer også sin egen identitet. Således er hun med til at forme, hvad der vil være fremtiden for Danmark.

"Integrationen mellem danskere og nydanskere kan styrkes gennem musik. Det er idéen med hendes arbejde som gospelkors leder og solo sangerinde", siger kvinden, som i 2013 har vundet en integrationspris.

Det er omkring 16 år siden at Joanita Zachariassen første gang for alvor bad Gud om hjælp. Hun var omkring 18 år gammel, ramt af tuberkulose og havde ifølge lægerne ikke gode chancer for at overleve sygdommen. Hun havde brug for intet mindre end et mirakel og lovede i sin bøn, at Gud måtte bruge hendes liv, som han ville, hvis bare hun ikke døde. Sygdommen blev overvundet, og Joanita Zachariassen fandt samtidig også ud af, hvad hendes kald var: Det var at synge.
"Mens jeg lå på hospitalet, havde jeg en drøm, hvor Jesus tog min hånd, og hvor jeg så mig selv på en scene blandt mange millioner mennesker. Han sagde i drømmen, at det var der, han gerne ville have mig hen. Der startede det hele", siger Joanita som har vundet den folkekirkelige organisation Tværkulturelt Centers integrationspris, Årets Krus - Årets Knus.

Prisen gives til en flygtning eller indvandrer, der har gjort en særlig indsats for at bygge bro mellem etniske danskere og nydanskere, og valget i 2013 er faldet på Joanita Zachariassen på grund af hendes arbejde som på dette tidspunkt, var leder af gospelkoret i den afrikanske migrantmenighed Church on the Rock i København.

Forholdet til musik går for Joanita Zachariassen tilbage til barndommen. Hun er opvokset i Danmark i en kristen flygtningefamilie. Da hun var omkring 19 år, blev hun korleder i Church on the Rock, som holder gudstjenester i Timotheuskirken i Valby, og som hendes far startede i 1998.

"Jeg har haft sang og musik i mig altid og har gerne villet og vil stadig gerne dele det gode kristne budskab, kærligheden og håbet med andre. På samme måde vil jeg gerne integrere mig gennem musik og sang og hjælpe andre til at gøre det samme" siger gospelsangeren, som oplever god respons fra medlemmerne i koret.
"Jeg kan virkelig mærke, at de også synes, det er fedt at synge og integrere sig på den måde".
"Samtidig får vi fantastisk respons der, hvor vi optræder, og lærer andre mennesker og andre kulturer at kende".

Til daglig arbejder Joanita Zachariassen med at skrive sange til sit kommende solo album og hun har siden 2013 arbejdet som lovsangsleder i ”Kirken i Kulturcenteret” for den internationale afdeling på Drejervej i København, men fritiden bruges ud over koret også på en række solokoncerter. Blandt andet har hun stået for gospelworkshops for kommende konfirmander og hun har optrådt til Tivoli Gospel Festival. Ud over det har Joanita for nylig optrådt till Velkomstfesten i Forum, samt på Crossing Borders ’In The Same Boat’ Symposium i København hvor blandt andet Zindzi Mandela (Nelson Mandela's datter) Ambassador af Sydafrika i Danmark var til stede.

Ud over alt dette gør Joanita Gospel Workshops, holder Gospel koncerter og giver sangundervisning, og er ofte gæste sanger i mange forskellige Gospel Choir og Folkekirker. Hun har også været en del af de "Tværkulturelle Centers" gudstjenester i forbindelse med sang og afrikansk gospel og deltog i Den Store Bededag og gudstjenester arrangeret af Kirkernes Integrations Tjeneste" ( KIT ). Joanita har også deltaget i mange andre koncert aktiviteter over tid i både Danmark og udlandet .

Alt om Joanita, hendes store stemme og livsstil handler om Gud, musik og kærlighed til mennesker, som også giver hende livsglæde. Hun ånder og lever det meste af sit liv for sang og musik. Det som driver hende er at formidle håb og glæde til andre mennesker og inspirere dem igennem musikken. Hendes håb er at mennesker uanset forskellig baggrund og kultur kan nås via musiken og også nå hinanden ved at de finder en fælles glæde og et håb for fremtiden gennem hendes musik som så ofte handler om lyset og kærligheden.

Kontakt Joanita Zachariassen

Kontakt Joanita Zachariassen via formularen her, så vil Joanita Zachariassen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.