Jungle Fever

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Jungle Fever

Prisniveau

Kr. 9.500 - 17.000

Varighed

3x45

Profil

Jungle skaber fest og glade gæster – den uforglemmelige fest man drømmer om.

Jungle Fever er et band, der skaber fest og glade gæster - præcis den uforglemmelige fest man drømmer om og en musikoplevelse af højeste kvalitet. Den gode stemning og danseglade gæster er bandets fokuspunkt og nøglen til en god fest.
Repertoiret er udvalgt med fokus på, at få festens gæster ud på dansegulvet og bandet finjusterer altid repertoiret, så det passer til publikum. Der er musik lige fra klassiske hits i 70/80’erne frem til aktuelle hitliste-numre.
Bandet har specialiseret sig i mellemstørrelse fester som fx bryllupper, fødselsdage og firmafester.
Musikerne i Jungle Fever er musikuddannede og professionelle musikere. Bandet er som udgangspunkt kvartet, men kan spille som trio eller udvides til fem med en sangerinde alt efter arrangementets behov. Jungle Fever leverer altid et professionelt sceneshow med stor vellyd, flot lys og en energi og spilleglæde, der trækker gæsterne på dansegulvet og holder dem hele aftenen.

Book Jungle Fever til jeres næste fest og skab en uforglemmelig aften for dine gæster.

Videoklip


Kontakt Jungle Fever

Kontakt Jungle Fever via formularen her, så vil Jungle Fever vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.