Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Kaktus Trio

Prisniveau

Kr. 8.500 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 3 sæt af 60 min.

Profil

KAKTUS TRIO! Alle de glemte - og kendte!

Den alsidige trio, der spiller alle dem du kender og havde glemt... Bare lidt bedre!

Læs mere...

Mere om Kaktus Trio

Kaktus Trio

Det er tid til fest, og det er svært at holde fødderne i ro, når Kaktus Trio fyrer op under et fantastisk repertoire af fede hits fra fem årtier.

Med et overbevisende engagement leverer Kaktus Trio legendariske danske og udenlandske pop- og rock-klassikere – dem du husker, OG dem du lige havde glemt.
Fra Prince til Kim Larsen – fra Pink Floyd til Thomas Helmig – fra Beatles til Shubidua.

Kaktus Trio består af tre dygtige musikere, som hver især har spillet hundredevis af koncerter og livejobs, og som har solid erfaring i at få folk ud på dansegulvet og synge med på yndlingssangene. Nu har de samlet sig i Kaktus Trio for at spille gedigen ukompliceret livemusik til alle former for fester og arrangementer.

Kaktus Trio gør det bare bedre!

Kaktus Trio sørger for alt lyd og lys til både små intime arrangementer og større fester og koncerter med fuld tryk på. Du skal kun tænke på at pudse danseskoene.

Kaktus Trio fåes også med dinnerpianist.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kaktus Trio: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Kaktus Trio kickstarter din fest

Vi havde fornøjelsen af at have Kaktus Trio til vores bryllup, hvor de gik på lige efter brudevalsen og kickstartede vores dansegulv med dans og sang. De leverede rigtig mange af de sange, vi havde ønsket - det værdsatte vi rigtig meget.
Undervejs var de rigtig gode til at fornemme stemningen og derved fortsat have publikums opmærksomhed.
De havde styr på alt fra lys til lyd og var meget praktisk selvkørende, så vi ikke skulle bekymre os om opsætningen.
De er sidst men ikke mindst 3 meget høflige herrer, som vi varmt kan anbefale som bandet til din næste fest og dansegulv.

Anmeldt af Eskild Landgrebe d. 12. juli 2019
5
1
5

Meget tilfreds

Jeg havde Kaktus Trio til at spille til min 60 års fødselsdag. Jeg er meget tilfreds med det, de leverede. Der blevet danset og sunget fra de trådte ind på scenen. De lavede en god stemning. Jeg kan varmt anbefale dem.

Anmeldt af Kirsten Jensen d. 7. marts 2018

Kontakt Kaktus Trio

Kontakt Kaktus Trio via formularen her, så vil Kaktus Trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Lidt af hvert LIVE!
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdDBKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--06b3f0f9c69243b0844284ab0f60744dc23f9af2/3-KAKTUS_medley.mp3